На Вінничині за самовільне зайняття земельної ділянки доведеться відповідати

На Вінничині за самовільне зайняття земельної ділянки доведеться відповідати

27.09.17 08:48 0 512
Калинівською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом самовільного зайняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення площею майже 160 га на території Махаринецької та Сестринівської сільських рад одним із товариств за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 197-1 КК України.

За участю процесуальних прокурорів проведено першочергові слідчі дії, спрямовані на пошук та збір доказів причетності посадових осіб підприємства до вчинення кримінального правопорушення.

На даний час здійснюються слідчі дії, спрямовані на встановлення усіх обставин, які підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, у тому числі встановлюються розмір збитків, спричинених державі та інше.

Довідково: ч. 1 ст. 197-1 КК України - самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному володільцю або власнику, - карається штрафом від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ