В Закарпатській області зусиллями прокуратури державі повернуто майно вартістю понад півмільйона гривень та стягнуто з підприємця заборгованість по орендній платі     Хустська місцева прокуратура,здійснюючи послідовну роботу у відстоюванні державних інтер

В Закарпатській області зусиллями прокуратури державі повернуто майно вартістю понад півмільйона гривень та стягнуто з підприємця заборгованість по орендній платі Хустська місцева прокуратура,здійснюючи послідовну роботу у відстоюванні державних інтер

27.09.17 09:18 0 551
Хустська місцева прокуратура, здійснюючи послідовну роботу у відстоюванні державних інтересів, домоглася реального виконання рішення суду, де здійснювала представництво інтересів держави.

Як повідомив керівник Хустської місцевої прокуратури Сергій Зовдун, завдяки наполегливій позиції місцевої прокуратури судове рішення, яке набрало законної сили, виконано - згідно акту приймання-передачі, Іршавській районній раді повернуто комунальне майно вартістю понад 524 тис. грн. та стягнуто з підприємця заборгованість по орендній платі.

Підставою для звернення прокуратури з позовом до суду стало неналежне виконання орендарем своїх зобов’язань. Зокрема, починаючи з 2015 року за ним виникла заборгованість зі сплати орендної плати за використання комунального майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У День міста Чернігова ...

КОМЕНТАРІ