У Рівненській області відбулося заняття у Школі молодого спеціаліста

У Рівненській області відбулося заняття у Школі молодого спеціаліста

27.09.17 10:56 0 617
У прокуратурі Рівненської області 22.09.2017 відбулося заняття у Школі молодого спеціаліста.

На занятті було озвучено основні вимоги до молодих працівників прокуратури - бути готовими до професійних викликів сьогодення, збільшувати вимогливість до себе з тим, щоб ефективно виконувати покладені на органи прокуратури завдання і якісно захищати інтереси держави та громадян.

Молоді юристи прослухали повчальні лекції досвідчених працівників структурних підрозділів регіональної прокуратури, які зорієнтували на вирішення актуальних проблем фахової діяльності. Відтак, слухачі семінару ознайомилися із основними засадами організації роботи прокурора з питань підтримання публічного обвинувачення, апеляційного оскарження окремих судових рішень, забезпечення первинного обліку роботи прокурора в електронних комплексах ОСОП та ЄРДР. Також молодих прокурорів було орієнтовано на курс прозорості їх діяльності, підтримання ділових зв'язків із засобами масової інформації.

Працівники відділу роботи з кадрами прокуратури області у своїх виступах приділили увагу питанням службової та трудової дисципліни, притягнення до дисциплінарної відповідальності прокурорів, підбиття підсумків стажування прокурорами, які не мають достатнього досвіду роботи в органах прокуратури.

Запрошений на навчальний захід ветеран прокуратури області Степан Галело (у минулому тривалий час обіймав посади прокурора м.Рівне та Рівненського району) розповів присутнім про цікаві моменти із своєї практики прокурорської діяльності.

Під час практичної частини заходу прокурори пройшли тестування з опрацьованої теми.

Завдяки проведеному навчанню учасники заходу почерпнули багато додаткових корисних знань та практичних навиків, що дозволить їм у подальшому ефективніше протидіяти злочинності у нашому краї.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ