На Тернопільщині запрацює ще одна місцева пожежна команда

На Тернопільщині запрацює ще одна місцева пожежна команда

27.09.17 14:40 0 1047
У селі Ілавче Іванівської об'єднаної територіальної громади Теребовлянського району невдовзі запрацює місцева пожежна команда. Хід та якість будівельно-монтажних робіт безпосередньо на місці перевірив голова райдержадміністрації Юрій Ништа разом із начальником Теребовлянського районного відділу УНСНС в Тернопільській області Русланом Гнатяком. Оглянули внутрішні роботи, які на завершальному етапі, а також зовнішні. Наразі робітники доводять до ладу фасад. Окремо керівники обговорили питання благоустрою території, зокрема встановлення загорожі та укладання бруківки.

За словами голови Іванівської об'єднаної територіальної громади Руслана Шафрановича, в даному приміщенні окрім місцевої пожежної команди заплановано також розмістити комунальне підприємство. Юрій Ништа позитивно оцінив таку ініціативу, адже у разі виникнення небезпеки дві вказані служби працюватимуть пліч-о-пліч, допомагаючи одна одній.

Підсумовуючи результати інспектування, очільник району та керівник рятувальної служби наголосили на прискоренні робіт, щоб встигнути у визначені терміни, адже за прогнозами, пожежна команда має запрацювати вже 3 жовтня цього року.

«Хотілось би пришвидшити ремонті роботи. Люди чекають на відкриття, тому завдання влади зробити все, щоб заклад вчасно відкрив свої двері для жителів громади. Це в першу чергу запорука збереження їх життя і майна», — зауважив Юрій Ништа.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ