Степан Барна презентує економічний потенціал Тернопільщини на VІ Конгресі ініціатив Східної Європи

Степан Барна презентує економічний потенціал Тернопільщини на VІ Конгресі ініціатив Східної Європи

27.09.17 12:37 0 558
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна разом з делегацією долучився до VІ Конгресу ініціатив Східної Європи, який протягом 25-26 вересня триває у польському місті Люблін. Упродовж кількох років Конгрес є своєрідним майданчиком, місцем зустрічі спеціалістів-практиків у сфері транскордонної співпраці, спрямованої на розвиток територій, платформою діалогу для представників культури, освіти, мистецтва, органів державної влади, місцевого самоврядування. Така платформа сприяє реалізації спільних проектів фінансованих із зовнішніх джерел, які теж будуть представлені на Конгресі.

Головною метою участі в VІ Конгресі ініціатив Східної Європи є подальший розвиток стратегічного партнерства між Україною та Європою в економічній сфері та презентація економічного потенціалу Тернопільської області й України загалом. Також цьогорічний захід охоплює питання, пов'язані із місцевою демократією, наукою та освітою, мобільністю та моделлю примирення.

Учасники заходу матимуть можливість ознайомитись із новими методами туристичної промоції міст та регіонів, розвитку підприємництва серед молоді та комерціалізації науки.

Також у рамках Конгресу запланована участь Степана Барни у панельній дискусії «Децентралізація – як ефективний інструмент покращення ефективності управління».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ