Юрій Юрик: Туризм – це найбільший промоутер Тернопільщини як в Україні,так на міжнародній арені

Юрій Юрик: Туризм – це найбільший промоутер Тернопільщини як в Україні,так на міжнародній арені

27.09.17 14:12 0 640
Дуже часто туризм представляють, як один із пріоритетних напрямів розвитку області, і це без перебільшень: так! І стосується це не лише рекреацій, а й нашої архітектурної та культурної спадщин. І перш за все тому, що на Тернопільщині знаходиться третина всіх замкових споруд України. Є також багато різних археологічних пам'яток. Про це зазначив заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Юрик під час урочистостей з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

«Перш за все важливо розуміти, що туризм це не тільки історія, а й економіка. Тому ми намагаємося максимально створювати інфраструктуру. Адже сучасна інфраструктура, дороги сприяють розвитку готельного та ресторанного бізнесу», – зауважив Юрій Юрик.

При цьому, він наголосив, що туризм – це вже повноцінне явище таке, як економіка, культура, історія. А люди, які представляють туризм у Тернопільській області, є одними з найбільших промоутерів Тернопільщини як в Україні, так і на міжнародній арені.

« тут зібралися люди, які організовують екскурсії, які представляють туристичну інфраструктуру в нашій області. Люди, які протягом багатьох років своїми позитивними емоціями формували і формують туристичну галузь, дуже часто її відроджують і натхненно ідуть вперед. Тому нехай життєві сили, оптимізм та невичерпна енергія вас ніколи не покидають, а туризм у нашому краї буде ще популярніший та затребуваніший», – побажав Юрій Юрик.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ