Чернігів готується до зими. Комунальні підприємства

Чернігів готується до зими. Комунальні підприємства

27.09.17 17:55 0 663
Підготовка підвідомчих управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради комунальних підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста

КП «Чернігівводоканал» – підприємство, що забезпечує місто питною водою та надає послуги з водопостачання та водовідведення населенню і підприємствам м. Чернігова, до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років готове на 100%, а саме підготовлені:

· каналізаційні насосні станції в кількості 17 одиниць;

· водопровідні насосні станції в кількості 5 од.;

· водопровідна очисна споруда;

· очисна споруда;

· свердловини в кількості 65 одиниць.

Крім того, підприємством проведено ремонт 2,59 км водопровідних мереж (роботи виконано по вул. Гонча, вул. Пушкіна, продовжуються по вул. Молодшого, вул. Ушинського, вул. Мезенцева).

Створено запас піску в кількості 3,5 тис. тон.

Крім того, за рахунок міського бюджету придбано 1 од. техніки, а саме: МАЗ.

КП «Міськсвітло» в рамках заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років проведено ревізію:

· 142 щитів зовнішнього освітлення;

· 537,9 км повітряних ліній електромереж зовнішнього освітлення;

· 48,4 км кабельних ліній;

· 61 дорожніх контролерів світлофорних об'єктів;

· 60 щитів обліку електроенергії.

З метою забезпечення більш ефективної роботи підприємства, шляхом оновлення матеріально-технічної бази, за рахунок міського бюджету, придбано в поточному році 2 од. техніки, 1 од. обладнання.

Крім того, планується придбати до кінця поточного року ще 2 од. техніки.

Для стабільної роботи КП «Зеленбуд», з метою забезпечення догляду за зеленими насадженнями, парками та скверами міста в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, проведено ремонт 20 одиниць спеціалізованої техніки та заготовлено 389 тон піску, 5 тон солі, 51 тону піщано-сольової суміші.

Парк спеціалізованої техніки КП «Зеленбуд» оновлено за рахунок міського бюджету 7 одиницями техніки та 4 одиницями обладнання.

КП «Спецкомбінат» з метою розширення кладовища «Яцево» в поточному році проведено тендер на будівництво його 5-ої черги, на земельній ділянці площею 1,5 га.Після підписання договірних зобов'язань, земельна ділянка буде розбита на сектори та будуть проведені відповідні роботи з покриття її теплоізоляційним матеріалом, для забезпечення зимового поховання.

Крім того, підприємством підготовлено 100% техніки, в кількості 9 одиниць та в жовтні заплановано заготовити 500 тон піску.

КП «АТП-2528» – підприємство,що забезпечує чистоту вулиць міста та ліквідацію наслідків негоди підготувало 57 од. (разом з придбаною в 2017 році) спеціалізованої прибиральної техніки до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років на 100%.

З метою забезпечення якісного та вчасного прибирання вулиць КП АТП-2528, за рахунок міського бюджету, придбано 15 од. техніки та 2 од.

Заплановано придбати ще 2 од. підмітальних машин для тротуарів.

На звітну дату підприємством заготовлено піщано-сольової суміші – 5,98 тис. тон із запланованих 7,0 тис. тон, солі – 2,491 тис. тон із запланованих 4,5 тис. тон.

За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какой набор головок ...
Наступна новина: Автомобілі МАЗ і їх основні ...

КОМЕНТАРІ