До десяти років позбавлення волі загрожує наркоторгівцю з Берегівщини    Як повідомили у Берегівській місцевій прокуратурі,обвинувальний акт відносно мешканця Берегівського району,який обґрунтовано обвинувачується у вчиненні цілого ряду кримінальних право

До десяти років позбавлення волі загрожує наркоторгівцю з Берегівщини Як повідомили у Берегівській місцевій прокуратурі,обвинувальний акт відносно мешканця Берегівського району,який обґрунтовано обвинувачується у вчиненні цілого ряду кримінальних право

27.09.17 14:50 0 589
Як повідомили у Берегівській місцевій прокуратурі, обвинувальний акт відносно мешканця Берегівського району, який обґрунтовано обвинувачується у вчиненні цілого ряду кримінальних правопорушень, пов`язаних з незаконним обігом наркотиків скеровано до суду (ч.1 ст.307, ч.2 ст.307, ч.1 ст.263 та ч.2 ст.309 КК України).

Як повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін, встановлено, що мешканець Берегівського району неодноразово збував психотропні речовини з метою отримання прибутку (ст. 307 ч.1 та ч. 2 КК України - незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, вчинені повторно).

Крім цього, у ході проведення затримання, при ньому було виявлено боєприпаси до вогнепальної зброї (ст.263 за ч. 1 КК України).

Також, під час проведення огляду домоволодіння, де фактично проживає обвинувачений, співробітниками поліції виявлено наркотичну речовину, яка відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів обіг яких заборонено (ст. 309 ч. 2 КК України).

Тепер вже суд, за сукупністю вчинених злочинів, обиратиме йому міру покарання, а найсуворіше, що передбачене Законом за названими статтями Кримінального кодексу України – до 10 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ