Автомобілі МАЗ і їх основні переваги

Автомобілі МАЗ і їх основні переваги

27.09.17 17:59 0 974

"Мінський Автомобіль Завод" в наш час можна назвати одним з передових виробників у своїй ніші не тільки серед компаній на території Білорусі, але ще і в безлічі інших країн СНД і далекого зарубіжжя. Автомобілі, випущені цим виробником, за всю історію свого існування встигли побувати більш ніж в 45 різних країнах. Великий попит на дану техніку обумовлюється досить широким асортиментом продукції (на сьогоднішній день є вже понад 500 різних найменувань техніки даного виробника). До речі, в Україні техніку цього заводу можна придбати у офіційного дилера МАЗ.

При цьому слід зазначити той факт, що тепер можна купити не тільки автомобілі МАЗ вантажного типу, але ще і придбати найрізноманітнішу пасажирську або ж причіпну техніку високого класу.

Якщо говорити про процентне співвідношення, то, звичайно ж, основний напрямок компанії - це виробництво найрізноманітніших вантажних автомобілів. Варто відзначити, що більшість найбільш поширених на сьогоднішній день моделей випускається на основі відомої в багатьох країнах бортової вантажівки - МАЗ 7303, яка стала в буквальному сенсі проривом в області триверстових автомобілів.

Переваги автомобілів МАЗ

Варто відзначити певний ряд переваг, які обумовлюють настільки велику популярність техніки від даного виробника:

  • Великий вибір. Споживачі, які вважають за краще придбати продукцію МАЗ, із задоволенням купують різні види пасажирської і вантажної техніки, а також активно займаються закупівлею оригінальних автомобільних запчастин. Будь-який автомобіль, що випускається мінським заводом, оснащується виключно оригінальними запчастинами, які спеціально випускаються під конкретний тип транспорту;
  • Надійність. За рахунок постійного використання інноваційних технологій МАЗ в повній мірі відповідає інноваціям. Гарантійні зобов'язання від виробника діють протягом 60,000 км пробігу, при цьому слід зазначити той факт, що для отримання гарантії ні в якому разі не можна здійснювати порушення плану технічного обслуговування;
  • Екологічність. Двигуни, що встановлюються в різні вантажівки МАЗ, цілком відповідають діючим стандартам Євро-3, Євро-4 і Євро-5, що автоматично гарантує їх максимальну надійність і екологічну чистоту, а також забезпечує мінімум шуму в процесі пересування.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ