У Рівненській області у Корецькому районі прокурори спільно з поліцейськими провели для школярів навчальні лекції

У Рівненській області у Корецькому районі прокурори спільно з поліцейськими провели для школярів навчальні лекції

28.09.17 08:30 0 670
Працівники Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури разом з інспекторами Корецького відділення поліції днями здійснили візит до Головницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Користівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

Прокурори та поліцейські провели з учнями початкових, а також 6-10 класів виховні бесіди та ознайомили з роботою правоохоронних органів. Увагу дітей було закцентовано на основні правила особистої безпеки, поводження на дорозі, на вулиці та в побуті, як слід поводити себе з незнайомцями, що робити, коли став свідком порушення чи заблукав. Також із підлітками проведено спільні колективні уроки з питань дотримання вимог кримінального законодавства України, Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Прокурор Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Роман Шрамович розповів про роль і діяльність прокуратури у житті держави та громадянина.

Діти були активними. Вони із задоволенням слухали правоохоронців та задавали питання, активно брали участь в обговоренні всіх тем а також пообіцяли дотримуватись висловлених порад.

Педагоги навчального та виховного закладів подякували працівникам прокуратури і поліції за візит та висловили сподівання, що подібні зустрічі на підтримку у вихованні підростаючого покоління проводитимуться постійно.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Медаль “На славу ...

КОМЕНТАРІ