Gottex - історія успіху

Gottex - історія успіху

28.09.17 13:46 0 1489

Яка жінка не любить літо. Коли можна скинути з себе весь одяг і поніжитись під променями сонця на якому-небудь пляжі, незмінним аксесуаром кожної красуні при цьому є купальник. А синонімом цього слова в світі сучасної моди, звісно ж є, ТМ Gottex. Саме про історію створення цього бренду ми і поговоримо і розповість нам про це співробітник онлайн магазину Gottex в Україні: https://juliette-sun.com.ua/.

З чого все пчиналось?

Свою історію бренд Gottex почав ще в далекому 1949 році, саме тоді мадам Лея Готліб з чоловіком переїхала до Ізраїлю з післявоєнної Угорщини. Спочатку у подружжя справи йшли недуже - вони балансували на межі бідності. Успіх прийшов до них несподівано - на останні виручені гроші було придбано непромокаючий матеріал, з якого за одну ніч Лея створила свої перші унікальні купальники. Вони припали до смаку ізраїльським жінкам.

Потім подружжя розширило виробництво і найняло працівників. Таким чином, в 1954 році була заснована перша в світі компанія з виробництва пляжного одягу і, зокрема, купальників. До цього подібні елементи гардероба не зважались самостійними і виготовлялися фабриками широкого профілю.

Саме Лея Готліб і дизайнери Gottex вперше показали всьому світу, що купальники та інший пляжний одяг - це теж частина високої моди.

Свою першу колекцію знаменитий ізраїльський бренд випустив в 1956-му році і її зустріли оваціями. Воно й не дивно, адже це було унікальне явище в світовій моді того часу. Купальники Gottex показали жінкам усього світу, наскільки цей елемент одягу може бути стильним, яскравим і сексуальним.

Це була революція в світі пляжної моди. Почали відкриватися магазини купальників від Леї Готліб по всьому світу. Купити одяг Gottex бажали дуже багато жінок. Це був грандіозний успіх.

За своє довге існування компанія переживала злети і падіння, але дизайнерський талант Леї залишався завжди при ній і продовжував радувати жінок по всьому світу.

Gottex сьогодні

Зараз купальники Gottex - це елітний пляжний одяг, що підкреслює високий статус і відмінний смак їх власниць. Не дарма багато зірок кіно, естради та високопоставлені особи минулого і сучасності не раз показувалися на пляжі в одязі від Леї Готліб. Купити купальник Gottex для пляжної вечірки або відпочинку на узбережжі могли дозволити собі лише обрані, тому власниці цих купальниках сильно виділялися із загальної маси. Не дарма перевагу саме цій ТМ віддавали такі особистості, як:

  • Анжеліна Джолі;
  • принцеса Діана;
  • Клаудія Шиффер;
  • і Наомі Кембелл.

Висновки

Ось уже більше п'яти десятиліть ізраїльський бренд радує жінок високою якістю своєї пляжного одягу і дає направлення основним тенденціям в світі пляжної моди. При виготовленні купальників використовуються найсучасніші матеріали, які забезпечують довгу службу виробами, а вам - приємні відчуття при носінні. Купальники Gottex ідеально підкреслюють красу жіночого тіла, акцентуючи уваги на привабливих формах і вигинах, приховуючи при цьому те, що оточуючі не повинні помічати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ