Вай-Фай камера: Що це таке?

Вай-Фай камера: Що це таке?

28.09.17 15:05 0 1680

Wi-Fi камера - інновація в сфері систем для охорони. Це обладнання підтримує передачу відеосигналу через бездротову мережу вай-фай. Воно приєднується до вашого роутеру і з легкістю встановлюється.

Основними особливостями подібного обладнання є ергономічність і комфорт експлуатації. Корпус пристрою поєднує в собі відеокамеру і комп'ютер. Ви зможете переглядати відеоролики в реальному часі з будь-якої точки світу. Робити це можна, як віддалено, так і локально.

Вай фай камера застосовується для спостереження за квартирами та приватними будинками, за офісними приміщеннями, заводами і складами. До її незаперечних переваг відносяться:

  • Автономна робота;
  • Великі можливості налаштування;
  • Безвідмовна функціональність;
  • Масштабний оглядовий кут;
  • Висококласний звукозапис і відтворення відео;
  • Гарна обробка та надійне зберігання інформації;
  • Різні варіанти установки.

Вай фай камери бувають вуличними і внутрішніми. Так, зовнішні камера за допомогою високоміцної ніжки кріпляться до будь-якої стіни або огорожі та мають захист від несприятливих погодних умов і можливого вандалізму.

Крім того, на ринку представлені моделі, якими можна керувати віддалено. Такий механізм дає можливість охоплювати в зоні видимості ще більшу територію. Також вельми актуальною є функція нічного бачення. Цінова політика буде прямо залежати від додаткових параметрів тієї чи іншої апаратури. В продажі також є настінні годинники з вбудованим відеоспостереженням, пристосування для стеження у вигляді детектора диму, настінного вимикача світла, лампочки, наручного годинника та багато іншого. Управляти агрегатами можна, використовуючи планшет або мобільний телефон, пульти не передбачені. Радіус прийому сигналу сучасної Wi-Fi камери необмежений.

Вай-фай камери цілком можуть здійснювати віддалену роботу навіть в тому випадку якщо у вас повільне інтернет з'єднання. Важливою перевагою такого пристрою є можливість контролювати відеозапис або звіти по певному числу за допомогою використання мобільного додатка. Звертаємо вашу увагу на такий важливий фактор, як простота в роботі і звичайно ж в обслуговуванні. Більшість з представлених камер здійснюють обмін інформацією безпосередньо з сервісом, при цьому не використовується ніяке додаткове ПЗ. Зрозуміло, функціонал може відрізнятися в залежності від окремо взятої моделі. Кожна з представлених на ринку камер має відмінну комплектацію, яка допоможе вам її встановити, а також отримати коротку інформацію про функціонал.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Виды и рекомендации по ...

КОМЕНТАРІ