Напередодні професійного свята Ігор Гундич привітав освітян Житомирщини.

Напередодні професійного свята Ігор Гундич привітав освітян Житомирщини.

29.09.17 09:28 0 581
Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич привітав вчителів та викладачів навчальних закладів з професійним святом та побажав освітянам області розумних учнів, успішних випускників та цікавих уроків.

Урочисті заходи з нагоди Дня працівника освіти пройшли 28 вересня, у Житомирській обласній філармонії ім. С.Ріхтера.

— Вітаючи освітян, Ігор Гундич зазначив: «Разом із вами ми йдемо в ногу з часом, будуємо Нову Житомирщину, реформуємо освіту, впроваджуємо новий освітній простір, розвиваємо інклюзію, медіатеки. Днями Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про освіту». Це дозволить провести освітню реформу, наблизить перехід до європейського освітнього простору. І я зацікавлений і в тому, щоб вас, учителів, максимально стимулювати до навчального процесу не тільки реформами, а й фінансово. Вважаю, підвищення заробітної плати вже до кінця року, що анонсував Уряд, буде гарним стимулом для вас».

Керівник області з теплотою згадав про свою першу вчительку – Валентину Михайлівну, яка залишила приємні спогади та емоції про перші роки навчання.

— «Бажаю, щоб кожного із вас теж згадували із посмішками, не забували ваші настанови, формули і правила, записи у щоденниках. Розумних і слухняних вам учнів, вдячних і успішних випускників, цікавих і дієвих уроків», – побажав голова ОДА представникам освіти Житомирщини.

З нагоди свята Ігор Гундич та голова облради Володимир Ширма вручили освітянам почесні грамоти..

Нагадаємо, що наприкінці серпня відбулась підсумкова колегія управління освіти і науки ОДА, під час якої освітяни області отримали відзнаки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ