RDA,RDTA,RTA,RBA і GTA атомайзери: Що вибрати?

RDA,RDTA,RTA,RBA і GTA атомайзери: Що вибрати?

30.09.17 12:47 0 1415

Сьогодні ми поговоримо про саму основну абревіатуру vape-індустрії: RDA, RTA, RBA і новенькі GTA дрипки (атомайзери) і розповість нам про них співробіник інтернет-магазину https://pro100vape.com/, в якому безпосередньо можна купить дрипку в Києві.

Існує негласне правило відоме більшості експертів електронних сигарет. Якщо ви хочете кинути палити або ви парильник-початківець, зазвичай спеціалісти пропонують вибрати RTA. Але якщо ви хочете, отримувати великі хмари пари і максимально насолоджуватися польотом, то, безумовно, вам варто придбати RDA. Навіщо? "Хмара пари в RTA набагато менша, ніж RDA". Багато вейперів дотримуються такої позиції. Це дійсно так. Але що викликає цю різницю?

RBA (rebuildable atomizer) - це атомайзер, який обслуговується. RDA (rebuildable dripping atomizer) - це дріп атомайзер. Коротше кажучи, "RBA" має бак для зберігання рідини в той час як "RDA" не має баку для рідини. При використанні атомайзерів із "RDA" стандартом, рідину доводиться постійно капати на намотування, що іноді не дуже зручно. Перевага заключається в тому, що ви будете відчувати менше обмежень повітряного потоку, так як RDA атомайзери мають більш відкриту подачу повітря.

RTA, а також RDA атомайзери потрапляють в категорію RBA. Вони характеризується дуже короткою 510 базою, достатньою для утримання котушки. RDA не мають баку, і ви повинні вручну заправляти вату, як тільки зробили кілька затяжок. Цей варіант є менш зручним при мобільному використанні електронної сигарети, так як ви повинні постійно капати рідину. В данному випадку вам вже потрібно вирішити самостійно, або постійно капати рідину або залити її в бак і ходити й парити її. Ви також повинні постійно носити рідину з собою, що може бути незручно, якщо ви використовуєте 30 - 50 мл флакони. У подібних атомайзерах витрата рідини набагато вища, але за це ви отримаєте винагороду. Зазвичай при використанні RDA атомайзера ви отримуєте максимальну кількість пари і надзвичайну передачу смаку.

RTA - обслуговуваний бак атомайзер з функцією заправки рідини в резервуар з якого вона автоматично подається у випарник. RTA атомайзер може вміщати велику кількість рідини в своєму баку і автоматично насичувати гніт. Вони набагато зручніші для використання на ходу, але більш громіздкі, можливо, більш крихкі за рахунок скляних колб, і ви не зможете замінити рідину поки не допарите минулу.

GTA - камера знаходиться ближче до Дрип-типу, що забезпечують більш чистий смак. Потік повітря подається прямо на котушку + швидке просочення гніту з поєднанням в собі переваги вакууму робить такий атомайзер дуже популярним серед вейперів. Особливості цих атомайзерів: прямий потік рідини, відсутність витоку, відсутність гару.

RDTA - гібридний пристрій (бакодрипка). Це новачки на vape ринку і поки думки про їхню роботу дуже різні. Конструкція об'єднала в собі принципи RDA, а також RTA пристроїв, що і виділяє бакодрипки на ринку. Великим "+" цих пристроїв є наявність бака. Атомайзери RDTA підтримують установку жирних намоток за рахунок RTA бази, але з укладанням вати тут можуть бути проблеми. І все через те, що її потрібно укласти так, щоб кінчики підхоплювали рідину з бака і якщо ви допустите помилку, то вам буде забезпечений гарик.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Очищення організму в ...
Наступна новина: Популярные запчасти для ...

КОМЕНТАРІ