На Тернопіллі у рамках Єдиного стрілецького дня навчаються Підгаєцький,Бучацький та Бережанський райони

На Тернопіллі у рамках Єдиного стрілецького дня навчаються Підгаєцький,Бучацький та Бережанський райони

01.10.17 09:47 0 561
Уже традиційний вишкіл у рамках Єдиного стрілецького дня на базі військового полігону 44-ої бригади проходять усі райони області. Цього разу навчаються Підгаєцький, Бережанський та Бучацький райони.

Мета заходу – бойова злагодженість, одиночна підготовка і підготовка військовослужбовців у складі відділень. Заняття відбуваються за напрямами – тактична підготовка, дії особового складу на блокпосту, виконання вправ зі стрілецької зброї тощо.

Як зазначив під час спілкування з учасниками навчань голова Тернопільської ОДА Степан Барна, для нас дуже важливо забезпечити не тільки обороноздатність нашої держави, а й сформувати загони територіальної оборони за прикладом таких країн як Литва, Латвія і Швейцарія. Адже від загального масового військового потенційного ресурсу може залежати безпека країни.

«Чим більше людей на території держави будуть володіти і вміти користуватися зброєю, тим меншою буде потенційна загроза агресії на нашу землю. Ми маємо демонструвати свою обороноздатність і бажання людей захищати свою державу», – зауважив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці – серед ...
Наступна новина: Житомирщина боротиметься з ...

КОМЕНТАРІ