У Житомирі працівники прес-служб РДА навчалися ефективній комунікації у громадах

У Житомирі працівники прес-служб РДА навчалися ефективній комунікації у громадах

01.10.17 12:10 0 573
Як писати матеріали так, щоб аудиторія читала, а ЗМІ поширювали, як правильно формувати прес-реліз заходу, які сучасні методики використовувати під час комунікацій у громадах. Ці та інші питання активно обговорювали працівники прес-служб РДА.

Тренінг «Комунікація в громадах: переваги» відбувся 29 вересня, у Житомирському центрі розвитку місцевого самоврядування.

— За словами організаторів заходу, ключова мета – показати можливості поширення контенту із районів в регіональні ЗМІ та визначити алгоритм дій при вирішенні конфліктів. Для процесу децентралізації стала ефективна комунікація дуже необхідна, адже дозволяє оперативно відпрацьовувати проблеми та конфлікти в ОТГ.

Тренерами виступили експерт з комунікацій Житомирського ВП ЦРМС Дмитро Клименко, журналіст сайту Житомир.info та Радіо Свобода Юлія Петрова та регіональний журналіст Віктор Радчук.

Під час заходу тренери розповіли учасникам, як правильно та цікаво писати прес-релізи заходу, співпрацювати із друкованими та електронними ЗМІ, ефективно комунікувати з представниками громадськості.

Організатор тренінгу – Житомирський центр розвитку місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ