Дитячі літні табори в Канаді

Дитячі літні табори в Канаді

01.10.17 14:06 0 1077

Бажаєте, щоб для вашої дитини літо пройшло цікаво, з користю для розуму і здоров'я? Тоді літні мовні школи в Канаді - це ідеальний варіант для дбайливих батьків. Канада - це багатонаціональна двомовна країна, що має найбільше в світі узбережжя, тому що територія омивається Тихим, Північним Льодовитим і Атлантичним океанами, яка створює для дітей сприятливе середовище для вивчення іноземної мови. За рахунок великої кількості іммігранти іноземці відчувають себе комфортно в таких великих містах, як Ванкувер і Торонто, де влітку проводяться дитячі табори, більш детально про які можна прочитати на сайті https://karandash.ua/children/summer/canada/.

Розваги

Літній табір в Торонто пропонує відвідування:

  • Ніагарського водоспаду;
  • сафарі, де можна побачити диких тварин на волі;
  • Сі-Ен Тауер Торонто, яка займає 3 місце серед найвищих телевізійних веж світу;
  • хокейні матчі.

Якщо ж ваш вибір припав на літні мовні курси Ванкувері, то ваша дитина зможе відвідати:

  • парк атракціонів;
  • Вікторію;
  • Вістлер;
  • акваріум;
  • позайматися серфінгом;
  • побачити китів.

Також, літні табори в Канаді гарантують захоплюючі заняття на кожен день - вечори караоке, дискотеки, тематичні вечори, модні покази, заняття дизайном, малюванням, а також різноманітні спортивні заходи.

Навчання

Але найголовніше, з того що пропонують літні табори в Канаді - це уроки англійської мови. Висококваліфіковані викладачі будують програму таким чином, щоб студентам було цікаво, і матеріал легко засвоювався. Безумовно, основною метою, яку хочуть досягти батьки, котрі відправляють дитину в літні мовні табори в Канаду, є розмовна практика з іноземцями і носіями мови. Кожна школа підбирає вчителів, які знаходять індивідуальний підхід до кожного учня. Під час занять в невеликих групах більше можливостей помітити недоліки студентів і виправити їх. Щоп'ятниці в залежності від тестування і думки вчителя, учні можуть поміняти групу на рівень вище.

Проживання

Літні табори в Канаді пропонують 2 типи проживання:

  1. студентський гуртожиток;
  2. або сім'я.

Сім'ї ретельно відбираються представником школи, щоб дітям було комфортно проводити літні канікули в Канаді. Приймаючі сім'ї беруть участь в житті студентів, допомагаючи адаптуватися і по максимуму отримати користь від шкільних канікул. Вибір проживання впливає на вартість поїздки, тому що проживання в сім'ї вигідніше за ціною, ніж резиденція. Але гуртожиток забезпечує студентам більше свободи в пересуванні, що важливо для самостійних дітей.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Житомирщина: на матчі ФК ...

КОМЕНТАРІ