За вересень на Тернопільщині зафіксовано більше 40 порушень у сфері рибоохорони

За вересень на Тернопільщині зафіксовано більше 40 порушень у сфері рибоохорони

03.10.17 08:09 0 841
У вересні 2017-го інспектори Управління екології та водних ресурсів спільно з громадськими інспекторами та працівниками поліції проведено ряд рейдів в напрямку здійснення державного контролю у сфері рибоохоронної діяльності, в ході яких викрито та задокументовано 41 порушення «Правил любительського і спортивного рибальства», за які передбачено адміністративну відповідальність.

Серед порушень такі: 17 грубих порушень та 3 просто порушення «Правил любительського і спортивного рибальства», 1 порушення порядку придбання та збуту водних біоресурсів, складено 20 актів виявлення та вилучення безхазяйних заборонених знарядь лову.

В порушників рибоохоронного законодавства вилучено 46 штук заборонених знарядь лову та затримано 95 кг незаконно добутої риби.

За 7 справами нараховано збитків нанесених державі в рибній галузі на суму 23 тис. 341 грн.

Матеріали двох справ, за грубі порушення «Правил любительського і спортивного рибальства», які вчинені на р. Збруч біля с. Козина Гусятинського району, передано у слідчі органи для порушення кримінального провадження.

В суди області для притягнення до адміністративної відповідальності направлено матеріали по 16 справах.

З метою попередження порушень у сфері рибоохоронного законодавства працівниками Управління проведена масово-роз'яснювальна робота серед населення області та видано 17 інтернет видань з питань рибоохоронної тематики.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Об'єкт комунальної ...
Наступна новина: В Тернополі нову ...

КОМЕНТАРІ