У Чернівцях визначали,як впливає рівень фінансування,розташування шкіл та кваліфікація педагогів на успішність школярів

У Чернівцях визначали,як впливає рівень фінансування,розташування шкіл та кваліфікація педагогів на успішність школярів

03.10.17 10:43 0 676
Презентація аналітики та візуалізації від Агенції журналістики даних Texty.org.ua “Як чернівецькі школярі здають ЗНО” відбудеться 3 жовтня о 12.00 в приміщенні Чернівецької міської ради (каб.202). Запрошуються журналісти, активісти, освітяни.

Презентація дає відповіді на запитання, в яких чернівецьких школах найкращі показники незалежного оцінювання, які школи найкраще фінансуються і що впливає найбільше на успішність учнів: фінансування чи кваліфікація педагогів.

Презентувати візуалізацію будуть провідний фахівець з е-урядування та відкритих даних Чернівецької міської ради Тетяна Лебухорська, експерт проекту “Прозорість та підзвітність в державному управління та послугах” Надія Бабинська та аналітик Агенції журналістики даних Остап Кучма.

Свою думку з приводу результатів аналітичного дослідження висловлять міський голова Олексій Каспрук та начальник міського управління освіти Сергій Мартинюк.

Презентація проходитиме у формі вільної дискусії .

Аналітика зроблена на основі даних, отриманих від управління освіти Чернівецької міської ради, та результатів ЗНО в рамках пілотного проекту програми “Прозорість та підзвітність в державному управлінні та послугах”.

Нагадаємо, що 7 червня Чернівці та Вінниця були обрані пілотними містами з розвитку відкритих даних за підтримки фонду “Євразія”. 26 червня був підписаний Меморандум між Чернівецькою міською радою та представниками проекту. В рамках проекту передбачено проведення аудиту даних, підготовку рекомендацій, допомогу в розробці нормативної бази, розробку порталу відкритих даних та створення візуалізації на основі відкритих даних.

Захід проводиться в рамках проекту Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах за підтримки Державне агентство з питань електронного урядування України та у партнерстві з ГО «Агенція журналістики даних».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Визначені переможці ...

КОМЕНТАРІ