Як дістатися з Києва до Риму?

Як дістатися з Києва до Риму?

03.10.17 13:57 0 1738

Після того, як кордони ЄС були відкриті для українців, багато наших громадян з головою поринули в подорожі по різним європейським країним, і однією з найбільш популярних серед них є Італія. Саме про те, як дістатися із столиці нашої держави до столиці Італії ми і поговоримо в нашій статті.

Відстань між Києвом і Римом складає 2439 км. Щоб її подолати на машині або автобусі, необхідно перетнути кордони Польщі, Чехії та Австрії.

Літак Київ - Рим

Літак, що вилітає з аеропорту Бориспіль в Києві, приземляється в аеропорту Фюмічіно в Римі. Прямий переліт займає 2 години 55 хвилин (Alitalia, Ukraine International). Рейси з незначним стикуванням пропонує німецька Lufthansa (в дорозі 5 годин).

До речі, придбати авіаквитки до Італії дешево можна на сайті e-bilet.com.ua.

Поїзд Київ - Рим

Щоб дістатися з Києва до Риму на поїзді, потрібно зробити як мінімум три пересадки. Час в дорозі - в середньому від 32 до 40 годин. Потяги відправляються від Київського вокзалу і слідують з усіма стиковками і пересадками в Рим на вокзал Терміні.

Розпланувати маршрут і уточнити вартість квитків зручніше всього на сайті Deutsche Bahn. Бронювання квитків онлайн неможливе.

Автобус Київ - Рим

Автобуси відправляються від різних київських автостанцій. Тривалість прямого рейсу - 40 годин 50 хвилин, з пересадкою - 77 годин. Прибуття на вокзал Тібуртіна.

Ціна квитка на автобус Київ - Рим в 2017 році стартує від 3900 грн в одну сторону. Розклад і ціни уточнюйте на сайті Busfor.ua. Там же можна дізнатися місце посадки і спосіб покупки квитка.

З Києва в Рим на машині

Автомобільний маршрут проходить через кілька країн, поїздку на настільки далеку відстань від початку варто розраховувати мінімум на дві доби. Відстань від Києва до Риму на машині складає 2439 км. Досвідчені авто туристи розповідають про деталі поїздки на спеціалізованих форумах (перетин кордону, документи на ТЗ, митні правила та ін.).

З України до столиці Італії іноді виходить знайти попутників з власним автомобілем, які беруть з пасажирів порівняно невисоку плату: майже завжди нижче вартості квитка на громадський транспорт.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Коли може знадобитися ...

КОМЕНТАРІ