На Тернопіллі питання доступності маломобільних груп населення до об’єктів інфраструктури – під контролем ОДА

На Тернопіллі питання доступності маломобільних груп населення до об’єктів інфраструктури – під контролем ОДА

04.10.17 16:19 0 559
Під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації, голови комітету доступності Олега Валова 27 вересня відбулося розширене засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при ОДА. До обговорення долучилися представники обласного та районних комітетів доступності, заступники голів РДА, а також представники обласної організації інвалідів.

За результатами отриманої інформації та внесених пропозицій, на засіданні обласного комітету доступності схвалено проект доручення голови обласної державної адміністрації. У документі йдеться про активізацію роботи органів виконавчої влади, спрямовану на забезпечення прав людей з інвалідністю та привернення уваги суспільства до їхніх проблем, толерантного і поважного ставлення до них.

Вирішення проблем доступності маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, а також забезпечення ефективної роботи профільних комітетів перебувають на постійному контролі в обласній державній адміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Громада ...
Наступна новина: Степан Барна: Реставрація ...

КОМЕНТАРІ