Наприкінці року на Тернопільщині запрацює Бізнес-інкубатор

Наприкінці року на Тернопільщині запрацює Бізнес-інкубатор

04.10.17 12:30 0 550
Не маючи практичного досвіду, але маючи бажання започаткувати свою власну справу з ідеї, громадяни можуть безкоштовно навчитись підприємництву, отримати бізнес-наставництво за допомоги представників органів влади, наукових, банківських установ, бізнес-об'єднань, успішних підприємців області, досвідчених менторів та експертів з бізнес-середовища.

Стати учасником Бізнес-інкубатора можна пройшовши конкурсний відбір. За його результатами оберуть 10 переможців, які впродовж року отримають статус резидента Бізнес-інкубатора, а також оберуть 20 осіб, які впродовж двох років стануть зовнішніми користувачами даного інкубатора.

Діятиме Бізнес-інкубатор за спеціально розробленою програмою інкубації, яка передбачатиме для своїх учасників наступні можливості:

Для резидентів Бізнес-інкубатора:

1. Технічно-оснащені робочі місця (наявність комп'ютерної та іншої оргтехніки, безкоштовний інтернет, Wi-fi).

Для резидентів та зовнішніх користувачів Бізнес-інкубатора:

1. Нетворкінг, конференції, семінари, тренінги, бізнес-зустрічі, круглі столи, майстер-класи, форуми з актуальних питань ведення підприємницької діяльності;

2. Бізнес-наставництво, менторинг;

3. Доступ до вільних приміщень (залів) з метою проведення тематичних заходів, переговорів, зустрічей, нарад, тощо;

4. Інформаційно-консультаційні послуги та навчальні заходи визначені відповідно до Програми інкубації;

5. Співпраця з органами державної влади, установами та організаціями, науковими та банківськими установами, бізнес-об'єднаннями;

6. Підтримка від Тернопільського регіонального центру підтримки підприємництва.

Прийом заявок на участь у конкурсному відборі в Бізнес-інкубатор розпочнеться найближчим часом.

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь у Тернопільський регіональний центр підтримки підприємництва: Тел.: (0352) 52 31 72, моб.: (098)648 60 86, e-mail:ternopil.vrp@gmail.com.

Слідкуйте за новинами на офіційних веб-сайтах Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільського обласного центру зайнятості http://www.oda.te.gov.ua/, http://dcz.gov.ua/ter/control/uk/index,

а також на сторінках у мережі Фейсбук Тернопільського регіонального центру підтримки підприємництва та департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації https://www.facebook.com/Center.for.support.enterpise2017/, https://www.facebook.com/derittoda/.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ