Чому сьогодні такий популярний друк на подушках та нижній білизні?

Чому сьогодні такий популярний друк на подушках та нижній білизні?

04.10.17 22:00 0 2275

Спостерігаючи за роботою художників, що розробляють інтер'єр приміщення, ми часто дивуємося, з якою деталізацією вони промальовують внутрішню обстановку кімнат, не забуваючи навіть про малюнках на постільній білизні, колірних відтінках фурнітури на меблях, кімнатних рослинах та ін. Але ж все це неспроста! Негласне правило дизайнерів свідчить, що завершеність інтер'єру формують саме дрібниці. Непомітні на перший погляд аксесуари гармонізують весь простір і надають йому особливий, по-справжньому індивідуальний стиль.

Останнім часом при оформленні простору дизайнери все частіше звертаються до подушок. Ці м'які, різні за формою вироби наповнюють приміщення теплом і затишком, а малюнок, зображений на декоративному чохлі, надає інтер'єру індивідуальний сенс. При цьому сучасні технології, за допомогою яких виготовляються дані аксесуари, дозволяють створити по-справжньому ексклюзивний дизайн. Популярний нині друк фотографій, картин і написів на подушках - це унікальна можливість наповнити простір позитивними емоціями і приємними спогадами.

Яскрава подушка з фотографією чи написом не має обмежень за віком і підходить для облаштування кімнат як батьків, так і дітей. Маленькі ентузіасти-дизайнери можуть самі задати стиль інтер'єру і вибрати для своїх подушок улюблені малюнки.

Також дана послуга є дуже затребуваною і в області реклами. Наприклад, ви можете замовивши друк подушки з логотипом своєї компанії  (до речі, зробити це можна на сайті http://www.proflag.ru/), в результаті чого ви отримаєте можливість презентувати своїм клієнтам і партнерам оригінальний сувенір, який завжди буде на виду. Така ненав'язлива реклама окупиться дуже швидко.

Не меншою популярністю користується і друк на постільній білизні. Кожній людині буде приємно отримати в подарунок не звичайний однотонний або прикрашений малюнком комплект, а постільну білизну з написаним від душі побажанням, власною фотографією або улюбленими видами. Сьогодні можна замовити друк якого завгодно зображення на поверхні будь-якого розміру, будь то великий підодіяльник або маленька диванна думочка. Для своєї дитини можна замовити друк на наволочках персонажів її улюблених мультфільмів, а його власну фотографію перенести на подушку, і подарувати її своїй бабусі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Брендовий одяг: Основні ...
Наступна новина: Оренда білбордів в Тернополі

КОМЕНТАРІ