Чернівці: Послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання надають у ЦНАП

Чернівці: Послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання надають у ЦНАП

05.10.17 08:42 0 675
Через Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради надаються адміністративні послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання (перебування).

При цьому, внесення змін до паспортів громадян, пов'язаних з перейменуванням вулиць здійснюється безпосередньо Відділом ведення реєстру територіальної громади м. Чернівці Чернівецької міської ради, за адресою: м.Чернівці, вул. Руська, 183 (к. 207).

Вклеювання до паспорта громадянина України фото по досягненню 25- і 45- річного віку та видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм здійснюється територіальним підрозділом Державної міграційної служби за зареєстрованим місцем проживання особи.

Додатково інформуємо, що рішенням 30 сесії Чернівецької міської ради VII скликання від 15.06.2017 року №744, відповідно до бюджетного запиту на 2017 рік, виділено 920 тис. грн. на придбання автоматизованих робочих місць з оформлення та видачі паспортів з безконтактними електронними носіями.

Після закупівлі обладнання та проведення всіх необхідних організаційно-технічних заходів планується оформлення та отримання паспортів з безконтактними електронними носіями, через ЦНАП, в четвертому кварталі 2017 року.

Для отримання адміністративної послуги, інформації щодо переліку необхідних документів, термінів надання адміністративної послуги та розміру адміністративного збору звертайтеся:

Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради,

– вул. Героїв Майдану, 7 тел. 50 90 90, 50 90 84

– вул. І.Підкови,2 тел. 56 05 40 (каб. №2, №3)

– вул. Руська, 183, (каб. № 101)

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Пенсійна ...
Наступна новина: Стан розгляду запитів на ...

КОМЕНТАРІ