Двом науковцям присвоєно звання «Почесний громадянин міста Чернівці»

Двом науковцям присвоєно звання «Почесний громадянин міста Чернівці»

05.10.17 10:48 0 638
На сесії міської ради прийнято рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чернівці» двом видатним чернівчанам. Таке звання за особливі заслуги перед територіальною громадою міста отримають Лук'ян Анатичук та Олег Панчук.

Рішення прийняте після розгляду клопотання Громадської організації Земляцтво буковинців у м.Києві «Буковина» та Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Лук'ян Іванович Анатичук – академік Національної академії наук України, доктор фізико-математичних наук, професор, директор Інституту термоелектрики Національної академії наук та Міністерства освіти і науки України.

Олег Ельпідефорович Панчук – доктор хімічних наук, професор кафедри неорганічної хімії твердого тіла та нанодисперсних матеріалів інституту біології, хімії та біоресурсів, відмінник освіти України.

Звання Почесного громадянина міста надається тим, хто працював на користь громади, вплинув на формування у світовій свідомості позитивного духовно-інтелектуального іміджу не лише міста, а й держави.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ