В Житомирській області ярослав Лагута привітав майбутніх юристів з нагоди професійного свята

В Житомирській області ярослав Лагута привітав майбутніх юристів з нагоди професійного свята

05.10.17 13:09 0 625
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута взяв участь у круглому столі «Сучасна України: виклики сучасності» та привітав майбутніх юристів із професійним святом.

Круглий стіл проходив 4 жовтня, на базі Житомирського кооперативного коледжу бізнесу і права.

— «Від імені Ігоря Гундича я вітаю вас із наступаючим професійним святом. Тема, яку ви обговорюєте – сучасна та нагальна. Досить часто звучить вислів «Молодь – це майбутнє нашої країни», я не зовсім погоджуюсь з цим, молодь – це сучасність нашої країни. Саме молодь рушійна сила будь-яких змін, які відбуваються в країні. Вам діяти, впливати та змінювати країну вже . Від вас залежить сьогодення і майбутнє нашої держави. Зі святом!», – зазначив Ярослав Лагута.

Також Ярослав Лагута за сумлінну працю, значний особистий внесок у реалізацію державної правової політики, зміцнення законності та правопорядку в області, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня юриста України вручив подяки старшому викладачу правознавчого відділення кооперативного коледжу Інні Ворельман та начальнику відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації Юлії Ярош.

Учасники круглого столу обговорили питання щодо зовнішніх загроз національної безпеки України та реформування Збройних Сил України. Також темою круглого столу стало питання боротьби з корупцією та досвід зарубіжних країн, реалізація прав і свобод людини в України, захист внутрішньо переміщених осіб та інше.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Доставка полезной воды

КОМЕНТАРІ