Онлайн кредити: Основні переваги

Онлайн кредити: Основні переваги

05.10.17 22:23 0 1373

Сьогодні всі вже звикли, що за допомогою інтернету можна швидко і легко вирішити найрізноманітніші завдання, проводити робочі наради, спілкуватися з друзями і навіть укладати угоди. Відносно недавно інтернет вступив і в область кредитування, і онлайн кредит відразу завоював неймовірну популярність. Втім, це і зрозуміло: потрібно знайти всього 5-10 хвилин на заповнення заявки на позику на сайті банку, щоб отримати попереднє рішення про її отримання.

Зазвичай людині на пошук відповідного кредиту і банку, який готовий його видати доводилося витрачати багато часу, простоювати в чергах, аналізувати умови кредитування. У випадку з онлайн-кредитами на сил і часу на це можна витратити куди менше. Величезним плюсом є і той факт, що ймовірність отримати кредит в режимі онлайн набагато вища, оскільки заявку можна подавати не в один, а одночасно в декілька банків. Коли ж отримано підтвердження з банків про можливе отримання кредиту, позичальник може порівняти умови кредитування і вибрати найкращий для себе варіант.

Щоб оформити попередню заявку, необхідно вказати тільки своє прізвище і ім'я, інформацію про місце роботи та про доходи. Якщо ж потенційний позичальник хоче, щоб банк поставився до нього максимально серйозно, варто відразу зазначити дані паспорта, ІПН та іншу важливу інформацію. Це відніме зовсім небагато часу, але при цьому рішення від банку про видачу кредиту буде максимально точним.

Коли по поданій в режимі онлайн заявці буде отримано підтвердження з банку, позичальникові потрібно буде звернутися до найближчого відділення банківської установи, яку він вибрав і надати в кредитний відділ необхідні документи. Після цього залишиться лише скріпити кредитний договір підписом. На руки кредит можна отримати тільки після відвідин банку - це правило поширюється на всі види кредитів (і на споживчий кредит готівкою, і на товарний кредит, і на іпотеку).

Всі позичальники, яким довелося мати справу з онлайн-кредитами, в один голос стверджують, що це дуже зручно, навіть не дивлячись на необхідність згодом відвідувати банк. На користь цього виду кредитування кажуть економія часу і можливість вибрати найкращі умови.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чому «Outlet» (аутлет) ...

КОМЕНТАРІ