Міський Палац культури – оновлений сучасний концертний майданчик Чернігова

Міський Палац культури – оновлений сучасний концертний майданчик Чернігова

06.10.17 09:50 0 573
Міський Палац культури з кожним роком стає більш привабливим та комфортним для його відвідувачів. Це обличчя міста у сфері культури. А також - це єдиний міський концертний майданчик для проведення різного рівня фестивалів, конкурсів, гастрольних концертів.

Аби Палац культури мав вигляд сучасного концертного майданчика, яким би місто пишалося, минулого року розпочали проведення ремонтних робіт, які продовжуються і на цей час.

Перш за все оновлена матеріально-технічна база. Підприємство за кошти міського бюджету придбало звукове та освітлювальне обладнання, музичні інструменти, білий "одяг" сцени, крісла для концертної зали, костюми для хору ветеранів війни та праці. Також закуплене обладнання для проведення загальноміських культурно-масових заходів: малої критої сцени, виставкових стендів, обладнання для озвучення виїзних заходів.

Під час ремонту ще минулого року була замінена система опалення, вікна та відремонтовані санвузли. Зараз розпочали ремонт внутрішніх приміщень Палацу, зокрема балетної зали, конференц-залу, частково провели ремонт кінозалу, оновили гримерні кімнати, облаштували VIP-гримерну.

Здійснені ремонтні роботи в кабінетах, де був грибок і які були непридатні для використання; замінені вітражі та двері вхідної групи на енергоефективні (за рахунок дотації з державного бюджету в рамках програми з енергозбереження); замінені вітражі 2-3 поверхів на енергоефективні.

На кожному поверсі облаштували кімнати гігієни окремо для хлопчиків та дівчаток, які займаються у різних студіях Палацу. Також упорядкована пожежна сигналізація та встановлені камери відеонагляду, аби максимально убезпечити перебування дітей на території палацу та запобігти крадіжкам у роздягальнях та гримерних кімнатах.

За власні кошти підприємства відремонтована та оформлена заладля урочистої церемонії «Шлюб за добу».

В планах на наступний рік: завершення робіт з облаштування прибудинкової території та її озеленення, ремонт внутрішніх приміщень (фойє, холу, гардеробу), закупівля рекламних конструкцій для розміщення афіш заходів Міського Палацу культури.

За інформацією Міського Палацу культури

Відеосюжет телеканалу "Новий Чернігів"

Відеоспостереження Миколаів https://intervision.ua/blog/videosposterejennya-mykolaiv
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом двох місяців ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ