Чернівці: У дитсадку №30 ЦРД «Дивосвіт» з’явилися додаткові групи на 75 дітей

Чернівці: У дитсадку №30 ЦРД «Дивосвіт» з’явилися додаткові групи на 75 дітей

06.10.17 09:19 0 561
Урочисте відкриття трьох додаткових груп на 75 дітей у ДНЗ №30 ЦРД «Дивосвіт» відбулося на Бульварі Героїв Крут, 7. Завдяки проведеним капітальним роботам вдалось збільшити кількість навчальних кабінетів і забезпечити місцями усіх дітей з електронної черги в ДНЗ.

« з радістю можу констатувати, що у цій частині міста електронна черга обнулилася, – каже Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – І хоча роботи дещо затягнулися, результат відмінний. Ми створили комфортні умови, і тепер усі діти мікрорайону мають місця у дитсадках – для батьків це велике полегшення».

Департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради у ДНЗ №30 ЦРД «Дивосвіт» проведено реконструкцію з надбудовою приміщень. Загальна вартість робіт складає понад 4,1 млн. грн. За кошти управління освіти міської ради придбано меблі, м'який інвентар, обладнання та господарські товари на загальну суму понад 160,0 тис. грн.

Загалом у закладі функціонуватиме 16 груп, де виховуватимуться 415 дітей. Це дозволить розв'язати проблеми надання дітям доступної і якісної дошкільної освіти.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Видача міських ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ