Що таке готівковий і безготівковий кредит?

Що таке готівковий і безготівковий кредит?

06.10.17 17:07 0 1118

Всі ми хочемо грошей, але ж кожен з нас розуміє, що майже в 100 % всіх випадків ситуація є такою, що тих грошей, які нам платять на роботі, завжди буде не вистачати, адже закон нерівномірного розподілу ще ніхто не відміняв. Це ринкова економіка, і гроші нам завжди потрібні, і населення зазвичай любить готівку, хоча непогано було б розплачуватися і безготівковими грошима. Чудовим виходом із ситуації, коли грошей немає, але вони вкрай необхідні є кредит. Саме про його різновиди ми і поговоримо далі і розповість нам про це співробітник "Ідея банку", в якому безпосередньо можна взяти кредит в Україні (більш детально про умови кредитування в цьому банку можна прочитати на сайті .

Отже, кредити нам потрібні і ми їх будемо брати. Взагалі всі вони поділяються на готівкові та безготівкові. Давайте розберемося, що вони собою представляють. Всі ми бачили готівку, оскільки вона лежить у кожного з нас в кишені або гаманці - це ті реальні грошові знаки і монети, які, або шелестять або приємно дзвенять. Саме з цієї причини багато людей хочуть взяти кредит саме готівкою, і ніяк інакше. Варто сказати про те, що навіть у цього способу отримання грошей є багато підвидів.

Готівковий кредит можна взяти в банку після заповнення величезної купи документів (як потрібних, так і не дуже). Взяти його можна, або готівкою, або (частіше) оформивши кредитну карту, з якої безпосередньо можна знімати кредитні кошти.

Безготівковий кредит має на увазі в своїй основі те, що після його оформлення, кошти, які ви повинні отримати, будуть лежати на якомусь спеціальному рахунку, і ви зможете переводити їх за призначенням. Частіше всього цей вид кредитування використовується для підтримки молодих сімей, коли вони не можуть взяти кредит готівкою. Їх видаються спеціально під будівництво житла, і тому, для чергового траншу необхідно представити виставлені вам рахунки за будівельні матеріали. Однак розмова про такий вид кредитування дає пояснення про те, що це дуже вузькопрофільний спеціальний кредит, а народу потрібні гроші для вільного використання.

Саме для вільного використання грошей, багато людей намагаються взяти кредит готівкою без довідок про доходи і без поручителів. Здавалося б, що банкам небезпечно видавати не забезпечений кредит. Але ситуація сьогодні набагато простіше, тому що невиконання кредитних зобов'язань веде до судових розбірок, які виграють саме банки в тих випадках, коли позичальник дійсно не повернув кредит. Звідси висновок: отримав кредит готівкою, тоді будь добрий - поверни вчасно, і тоді твоя кредитна історія буде незаплямованою і ти знову зможеш піти в будь-який банк і взяти кредит повторно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Якою має бути хороша ...
Наступна новина: Різновиди марлі і її ...

КОМЕНТАРІ