В Житомирській області ігор Гундич перевірив,як іде утеплення Гришковецької гімназії. Результатом задоволений.

В Житомирській області ігор Гундич перевірив,як іде утеплення Гришковецької гімназії. Результатом задоволений.

07.10.17 09:03 0 530
Вже цьогоріч Гришковецька гімназія в Бердичівському районі буде не просто утеплена, а й яскраво оформлена та з сучасною медіатекою.

Як проходить термосанація та ремонт закладу перевірив 6 жовтня, голова ОДА Ігор Гундич під час робочого візиту до району. Керівник області тримає хід робіт на кожному об'єкті ДФРР ні особистому контролі.

— «Нещодавно я мав серйозну розмову із підрядними організаціями, адже був незадоволений їх роботою на об'єктах ДФРР. Я себе відношу до жорстких менеджерів і готовий контролювати виконання своїх задач 24 години на добу, віддаватися повністю, щоб ті символи змін, які з'являються в області, були якісними, і ми могли гордитися тими об'єктами, які робимо», – сказав голова ОДА.

— Ігор Гундич розповів, що побачив суттєві зрушення після попередньої перевірки та розмови з підрядниками: «Як і обіцяв, я перевіряю хід, темпи і якість робіт на об'єктах ДФРР. Утеплення і зовнішнє оформлення Гришківської гімназії – одне із кращих в області. На я темпами робіт задоволений на 90%. У такій школі учням буде приємно навчатися. Я сподіваюся, що і всередині ми наступного року зробимо сучасний ремонт відповідно до вимог нового освітнього простору. У цій школі також буде сучасна медіатека. Роботи на 80% виконані – і вже видно, що вона буде цікавою для учнів», – зазначив керівник області.

Наступного року в області буде більше навчальних закладів, які після утеплення ремонтуватимуть під проект НУШ (нової української школи), що передбачає яскраво оформлені класи з новими меблями та обладнанням, креативні зони відпочинку, сучасні їдальні. Класи в НУШ матимуть цікаві назви: наприклад «Кабінет Шевченка» замість «103, кабінет української мови та літератури».

Довідково:

Загальна кошторисна вартість термомодернізації Гришковецької гімназії – 8841,8 тис. грн. Об'єкт фінансується з ДФРР та місцевого бюджету на умовах 10% співфінансування.

Проект передбачає проведення комплексної термосанації навчального корпусу, а саме: виконання робіт з утеплення фасаду, цокольної частини будівлі та покрівлі.

У минулому році в межах наявного фінансування було частково замінено віконні блоки на енергозберігаючі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ