Житомирщина: ігор Гундич доручив забезпечити по районах оперативне реагування на ускладнення погодних умов в області

Житомирщина: ігор Гундич доручив забезпечити по районах оперативне реагування на ускладнення погодних умов в області

07.10.17 08:29 0 498
Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич доручив керівникам районів та міст забезпечити стабільну роботу систем життєзабезпечення населення області та привести в готовність сили цивільного захисту для оперативного реагування на ускладнення погодних умов.

Відповідне доручення Ігор Гундич підписав вчора, 5 жовтня, після селекторної наради під головуванням Віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

У зв'язку із погіршенням погодних умов та посиленням поривів вітру до 19-24 м/с на території області, голова ОДА доручив головам райдержадміністрацій та керівникам міст забезпечити безперебійне функціонування систем життєзабезпечення населення, стабільну роботу об'єктів економіки та соціальної сфери.

Ігор Гундич дав завдання забезпечити взаємодію служб і сил цивільного захисту у разі виникнення надзвичайних ситуацій і подій, пов'язаних з відключенням енерго-, газо-, водопостачання, порушенням транспортного сполучення.

Оперативним групам посилити нагляд за висотними механізмами, об'єктами розміщення реклами та привести в готовність сили цивільного захисту до ліквідації негативних наслідків надзвичайних ситуацій і небезпечних подій.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільські борці ...

КОМЕНТАРІ