Олексій Каспрук привітав викладачів та студентів Чернівецького Національного університету із 142-ю річницею заснування вузу

Олексій Каспрук привітав викладачів та студентів Чернівецького Національного університету із 142-ю річницею заснування вузу

07.10.17 10:37 0 791
Урочистості з нагоди 142-річчя від дня заснування Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича відбулися в Мармуровій залі. У них взяли участь викладачі, студенти, науковці, гості з Норвегії, Німеччини, Канади та Словаччини.

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук привітав присутніх з Днем університету та Днем міста. Також за заслуги перед територіальною громадою міста він нагородив медаллю “На славу Чернівців” доктора хімічних наук, професора, проректора з наукової роботи та міжнародних зв'язків ЧНУ Петра Фочука.

За вагомі здобутки у галузі науки та техніки, особистий внесок у підготовку і виховання висококваліфікованих фахівців, активну громадську діяльність Олексій Каспрук вручив почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та цінні подарунки: доценту кафедри англійської мови факультету ЧНУ Людмилі Грижак, доценту кафедри математичного аналізу факультету математики та інформатики ЧНУ Тарасу Звоздецькому, викладачу кафедри фізичного виховання факультету фізичної культури та здоров'я ЧНУ Анжелі Медвідь, доценту кафедри педагогіки та методики початкової освіти факультету педагогіки, психології та соціальної роботи Ірині Піц.

Грамоти Чернівецького міського голови та книги отримали: асистент кафедри програмного забезпечення комп'ютерних систем інституту фізико-технічних та комп'ютерних наук ЧНУ Лілія Д'яченко, доцент кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки інституту фізико-технічних та комп'ютерних наук ЧНУ Галина Ластівка, асистент кафедри обліку, аналізу і аудиту економічного факультету ЧНУ Марина Танасієва.

Подяку Чернівецького міського голови з врученням листа подяки та подарунком оголошено асистенту кафедри економічної теорії, менеджменту і адміністрування економічного факультету ЧНУ Володимиру Грунтковському, старшому лаборанту кафедри германського, загального і порівняльного мовознавства факультету іноземних мов Ірині Капиловій, фахівцю комп'ютерних класів інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ Василю Кушніру.

Також Олексій Каспрук відзначив успішних студентів ЧНУ: Євгенія Лезуна (4-й курс інституту фізико-технічних та комп'ютерних наук), Ольгу Винниченко (4-й курс факультету фізичної культури та здоров'я людини), Андрія Кукурудзяка (3-й курс факультету іноземних мов).

Довідково

в Університеті функціонує 2 інститути: Інститут біології, хімії та біоресурсів, Інститут фізико-технічних і комп'ютерних наук; 11 факультетів: географічний; економічний; іноземних мов; історії, політології та міжнародних відносин; архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва; педагогіки, психології та соціальної роботи; математики та інформатики; філологічний; філософсько-теологічний; факультет фізичної культури та здоров'я людини, юридичний; факультет фінансів, підприємництва та обліку, коледж. Діє кафедра військової підготовки. ЧНУ є одним із найавторитетніших вищих навчальних закладів України. Досягнуті успіхи та авторитет ґрунтуються на творчій, самовідданій, ініціативній праці науковців, викладачів та усіх співробітників університету, який посідає передові місця у національних і міжнародних рейтингах вищих навчальних закладів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Судитимуть керівника ...
Наступна новина: У Чернігові капітально ...

КОМЕНТАРІ