Нарощування вій: Які матеріали для цього застосовуються?

Нарощування вій: Які матеріали для цього застосовуються?

08.10.17 23:07 0 1264

Нарощування вій - це важлива і відповідальна справа. Оскільки від досвідченості майстра буде залежати не тільки кінцевий результат, але також і стан здоров'я ваших очей і вій. У процедурі повинні використовуватися тільки якісні матеріали для нарощування вій (до речі, в Києві їх можна придбати в інтернет-магазині http://max-beauty.com.ua/), а саме:

  • засоби необхідні для знежирення і зняття волокон;
  • клей;
  • донорські пучки.

Якісні матеріали не викличуть алергічної реакції і після того як будуть зняті донорські пучки, вії не повинні випадати.

Якісний клей швидко висихає і добре тримає війчасті волоски і не руйнує структуру натуральних вій, а також приховує місця стиків. У подібних складів, як правило, м'яка структура. Вони призначені для обволікання волосся і згладжування місць кріплень.

Якісні інструменти не містять токсичних речовин.

Для нарощування вій застосовуються кілька варіантів клею. Він буває звичайний, швидко сохнучий, гіпоалергенний і для сильної фіксації. Представлений 2-ма кольорами: чорним і прозорим. Клей наноситься відповідно до інструкції - на основу вії, але не на поверхню шкіри. Інакше, це призведе до алергії очей і повік. За допомогою розчинника клей набагато швидше піддається і розм'якшується.

Більшість дівчат вважають за краще нарощувати вії вдома. Для полегшення процедури застосовується клейка стрічка, якою простіше користуватися чим клеєм. Наприклад, коригує безпосередньо об'єм клею, фіксуючий донорські пучки до натуральних вій. Причому клей залишається на місці і не треба чекати поки він висохне. Вигідно придбати стрічку для багаторазового використання.

Без додаткових інструментів професійне нарощування вій буде дуже складною справою.  Для забезпечення надійного захисту нижніх вій застосовуються підкладки. Щоб не склеювалися нижні і верхні вії пластинки приймають необхідну форму. Більш того, клієнт не зазнає ніяких неприємних відчуттів.

Палички знімають донорські пучки. Найчастіше майстри замість паличок користуються спеціальним пінцетом. Однак підвищується ризик пошкодити природні вії з приклеєними війковими волокнами.

Ватний валик, палички умочують в дебондер і прикладають до стиків вій. Він швидко розм'якшує клей і затримує рідину для зняття вій.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ