Чернівці та Бухарест мають спільний намір щодо розвитку прямого авіасполучення

Чернівці та Бухарест мають спільний намір щодо розвитку прямого авіасполучення

10.10.17 13:49 0 531
Основні напрямки поглиблення співпраці та реалізації спільних проектів у галузі культури, освіти, медицини, туризму, економічного розвитку громади обговорено на зустрічі міського голови Олексія Каспрука з мером Сектору 1 Бухаресту Даніелем Тудораке.

Мер Сектору 1 Бухаресту Даніель Тудораке засвідчив спільні наміри щодо відкриття авіарейсу «Бухарест – Чернівці». Остаточне рішення щодо цього проекту буде прийнято приватною авіаційною компанією, зацікавленою в його реалізації, водночас муніципалітети обох міст невдовзі розпочнуть відповідну інформаційну кампанію для його підтримки .

Даніель Тудораке підтвердив наміри Генерального мера Бухаресту Габріели Фірі зустрітися з Олексієм Каспруком задля пошуку конкретних рішень щодо підтримки Чернівців як в гуманітарних, так і в інфраструктурних проектах, зокрема, у оновленні існуючого парку тролейбусів. Перспективним вважається також спільний проект співпраці між медичними установами обох міст. Сторони домовились про подальші зустрічі та консультації.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ