Що собою представляє бюро ритуальних послуг?

Що собою представляє бюро ритуальних послуг?

11.10.17 09:59 0 1142

На превеликий жаль, нам всім, починаючи з певного віку, доводилося стикатися зі смертю і брати участь в обряді похорону. Ви, напевно, пам'ятаєте тільки малу частину того, як проходив обряд поховання. Наша пам'ять має властивість блокувати погані спогади, оберігаючи наш психічний стан від стресу і хвилювань. Великий страх перед смертю, спустошуються серця, опускаються руки, оголюється душа. Нам хочеться кричати, рвати, топтати... Ми не хотіли... але так сталося.

Бюро ритуальних послуг - це служба допомоги людям, які опинилися у важкій життєвій ситуації, пов'язаній з неповоротною втратою близької людини. Будь-хто з нас знає, без допомоги кого-небудь, хто зміг би підказати, що робити, якщо померла людина, не обійтися. Деякі дзвонять рідним і сусідам, інші, думають впоратися своїми силами. Але страх перед невідомим пересилює, і ми починаємо слухати того, хто перший доніс до нас інформацію, потрібну нашій помутнілій від горя свідомості. Діяти за вказівкою першого зустрічного, хто знає трохи більше про обряд похорону, неправильно. Здоровий глузд говорить - сам! Страх не встигнути, залишитися одним зі своєю бідою, змушує користуватися нав'язаною ритуальною допомогою. Стоп!

Що заважає Вам самостійно знайти службу ритуального обслуговування, оцінивши, які послуги Вам необхідні, а з якими Ви впораєтеся самі. Вибір ритуальних товарів ставить в тупик, ми нічого не знаємо і не розуміємо.

У пам'яті відклалося, що похорони це не дешевий захід? Про ціни на похорон нам майже нічого невідомо. Шкода. Смерть близької людини вибиває з повсякденного колії. Ми готові платити стільки, скільки нам скажуть, діяти за вказівкою, розуміючи, що виходу немає. Вихід є.

Сьогодні ритуальні послуги надає величезна кількість організацій, готових організувати похорон, надати вам допомогу в покупці місця на кладовищі і ряд інших супутніх послуг. Заздалегідь, ніхто з нас не готується до смерті близької людини. Куди бігти? Як вчинити? Про це нам розповість співробітник бюро ритуальних послуг "СветТайм": www.gruz200.by, яке надає цілодобові ритуальні послуги в Мінську та займаєтья перевезенням покійних з будь-якої точки Європи і СНД в Білорусь і в зворотньому напрямку.

Переваги звернення до ритуальної контору

Багато людей не розуміють в чому переваги ритуальних служб. Їх головною перевагою є те, що професійне бюро ритуальних послуг здатне надати людині саме ті послуги, які Вона дійсно потребуєте. До своєї роботи ритуальні служби ставляться дуже відповідально, встаючи на захист людей від шахрайства і наживи на чужому горі.

Звернення до ритуальної контори є найвірнішим рішенням, якщо гіркота від втрати близької людини не дає зосередитися на всіх необхідних обрядах і документах. З агентом похоронного бюро підписується договір на надання кваліфікованої допомоги. З цього моменту всіма організаційними моментами і документальним забезпеченням займається спеціальна людина.

У його функції входить:

  • консультативна допомога в проведенні похорону;
  • організація церемонії прощання з померлим (в обов'язки агента входить знання обрядів різних віросповідань, законодавчих актів з питань поховання);
  • вибір місця і спосіб поховання;
  • покупка необхідного ритуального приладдя;
  • консультування родичів покійного щодо отримання пільг і соціальної допомоги для окремих категорій громадян;
  • консультація по роботі моргів, кладовищ, крематоріїв.

Професійний агент допоможе визначити перелік послуг і оформити їх документально. Залежно від бюджету похорону можуть бути обрані додаткові послуги, що надаються агентством - прикраса і внутрішнє оздоблення труни, надмогильного пагорба, установка пам'ятника або огорожі та ін.

До вибору агента варто поставитися уважно і серйозно. Від професіоналізму і компетентності цієї людини залежить весь процес організації похорону та його вартість.

Зараз ритуальні послуги є прибутковим і затребуваним бізнесом. Тому багато недобросовісних компанії намагаються заробити на чужому горі додаткові гроші. В органах поліції та відділеннях швидкої допомоги сидять «свої» люди, які повідомляють «чорному» агенту про трагедію, що сталася. Звичайно, за певну частку винагороди. Нерідко трапляється так, що родичі дізнаються про смерть близької людини пізніше, ніж до них на поріг приходить представник ритуальної компанії і пропонує послуги.

Вибираючи агентство, в першу чергу варто дізнатися, чи має воно офіційний статус. Так як ліцензування в цій сфері скасоване, будь-яка людина може створити свою невелику фірму. Не маючи спеціальних знань і досвіду. У міських служб всі фахівці в цій області акредитовані і мають спеціальне посвідчення. У них же можна дізнатися про можливості безоплатного поховання. Досвідчені люди проконсультують з усіх питань щодо похорону. Це часто відрізняє їх від шахраїв.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Реклама в лифтах
Наступна новина: За січень-вересень 2017 ...

КОМЕНТАРІ