Кляп в рольових секс іграх?

Кляп в рольових секс іграх?

11.10.17 10:05 0 2272

Що таке кляп

Кляп в практиці БДСМ – це пристрій призначений тому, хто виконує роль підлеглого, кляп відбирає можливість видати гучні звуки та навіть членороздільно розмовляти.

В БДСМ кляп https://sex-shop.ua/catalog/sado-mazo/kljapy/ використовується для приниження раба та підвищення влади хазяїна. В рольових іграх кляпи виконують роль для керування (наприклад в грі поні-плей). Особливі кляпи призначені для примушення до орального сексу мають вигляд розпірок. Але найбільш популярними є девайси у вигляді шарів. Такі кляпи зазвичай виготовляють з каучуку або пластику. Кулька вкладається в рот та фіксується на потилиці ременем або стрічками.

Особливо популярним девайс є у сесіях з використанням бондажу. Окрім цього, бувають надувні кляпи або маски із вбудованими девайсами. Для рольових ігр в дитину та дорослого можливе використання соски-кляпу.  Нерідко іграшку замінюють на речі, що є під рукою, шкарпетки, нижня білизна, панчохи, тощо.

Чому БДСМ популярний з точки зору психології?

БДСМ – це психосексуальна субкультура заснована на бажаннях древніх інстинктів, в тому числі і сексуальних. До речі, дуже рідко учасники субкультури діляться своїм захопленням, причина в тому, що більшість сучасного суспільства не сприймає подібне вподобання та осуджує тих, хто має відношення до БДСМ. Елементи БДСМ сесій несуть яскраве емоційне забарвлення, наприклад, кляп, а більшість дій, що використовуються при взаємодії партнерів є забороненими в сучасному правовому суспільстві.

В повсякденному житті використання кляпу обов’язково подіє на організм людини гнітюче, якщо дії проводяться насильно, без бажання, та можливості контролю з боку раба. Пояснити феномен БДСМ можна з декількох точок зору, наприклад, тим, що людині просто не вистачає гострих відчуттів, адреналіну, який відсутній у сучасному та безпечному житті. Сама реакція на протистояння, в деяких випадках може бути позитивною. Наприклад, у разі різних дій можливо відчути психоемоційну розрядку, сексуальне збудження та задоволення. Ці незвичайні реакції організму виникли ще в древні часи, коли жити було надзвичайно небезпечно, та без пристосування до обставин вижити було б не реально. Вже тоді деякі люди розуміли, що вони отримують дозу задоволення та адреналіну від больової дії на організм.

Вчені підтверджують, що центри болю та задоволення в головному мозку знаходяться поряд, тому в екстрених ситуаціях надмірна секреція ендорфінів блокує біль і збільшує задоволення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ