Еротичний костюм медсестри для рольових ігор

Еротичний костюм медсестри для рольових ігор

11.10.17 10:07 0 2023

Гаряча сексапільна медсестра – ідеал чоловічих еротичних фантазій

Найбільш популярний фетиш серед еротичного одягу – це еротичний костюм медсестри для рольових ігор https://sex-shop.ua/catalog/jeroticheskie_kostjumy/medsestrichki/, за посиланням неймовірний асортимент еротичного одягу. Не існує такого чоловіка, який на медичному огляді не спіймав себе на думці, що він зовсім не проти інтимної близькості з лікарем або медсестрою. Сексологи вже не раз звертали увагу в своїх дослідженнях на те, що рольові ігри в значній мірі сприяють більшому розслабленню та довірі між партнерами в сексуальному житті. В сучасних онлайн секс шопах можна підібрати наряд медсестри на будь-який смак:

  • Халат: класичний костюм медсестри, екстремальна довжина вбрання, зводить з розуму та заводить з пів обороту кожного чоловіка. Дизайнерський розкрій костюму гарантує ідеальне підкреслення жіночих принад;
  • Еротична білизна для медсестри, ця сексуальна жінка вже давно палко мріє про свого пацієнта, відмовити або не віддатися такій жінці неможливо.

Більшість костюмів включають в себе панчохи, чепчик або фонендоскоп, з такими аксесуарами гра набуває більшої реалістичності.

Правильний вибір серед всього асортименту костюмів медсестри

Правильний вибір в еротичний білизні поняття абсолютно не притаманне. Достатньо визначитися з розміром та обрати модель костюму медсестри, який надихне вас та вашу другу половинку на нові відчуття та неймовірні експерименти. Окрім класичного використання інтим одягу в еротичних іграх, останнім часом жінки не соромляться одягати костюм медсестри на костюмовані вечірки або дівич-вечори. Щоб доповнити образ або зробити його більш переконливим та цілісним можна додатково купити чемодан медсестри. Його наповнення залежить виключно від фантазії власниці та її побажань:

  1. Для еротичних рольових ігор приготуйте у чемоданчику фонендоскоп, презервативи, а, якщо ви плануєте участь у сесії БДСМ, не забудьте прикупити наручники та плітку. Неординарна представниця з лікарні запам’ятається на довго, а якщо ваш сексуальний партнер не проти секс іграшок, сміливо замовляйте їх до колекції невідкладної допомоги;
  2.  Для галасливої вечірки для першої допомоги можна запастись міні бутилочками з різними алкогольними напоями. Для тематичної вечірки в чемоданчику можна принести те, що обрано символом свята. Наприклад, у новорічну ніч можна принести з собою бенгальські вогники, серпантин, лопушки. На дівич вечір, майбутня наречена може заготувати кожній дівчині костюми, це може бути, різнокольорова фата, вушка та хвостик зайчика, або суддівський свисток, за сигналом якого на свято завітає стриптизер.

Костюм медсестри однаково часто купують і жінки, і чоловіки, бо кожен з них мріє про гармонію та наповненість у почуттях та емоціях.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівецькі каратисти ...
Наступна новина: З початку року прокурори ...

КОМЕНТАРІ