Чернівці: Університет III віку розпочав новий навчальний рік

Чернівці: Університет III віку розпочав новий навчальний рік

12.10.17 13:04 0 581
У Центральному палаці культури для підопічних КЦ «Турбота», (відділення денного перебування) 10 жовтня відбулося урочисте відкриття нового навчального року в Університеті III віку. З привітальним словом до слухачів Університету звернулася директор Департаменту праці та соціального захисту населення Людмила Березовська.

Вдалого навчального року, здоров?я, успіхів побажала слухачам директор КЦ «Турбота» Ірина Давня. У 2017-2018 н.р. за побажаннями підопічних відділення було розширено напрямки роботи Університету. До факультетів англійської, румунської, польської та болгарської мов, літературного, психології та здорового способу життя додатково відкрито нові – « Культурологія» та « Українська мова»( клубні заняття), а також « Історія та мистецтво Буковини»

Університет III віку наслідує єдину мету – освіта впродовж всього життя. Це дає можливість для персонального розвитку,забезпечення активної життєвої позиції людей поважного віку,а також знайомства з новими цікавими людьми.

Привітали слухачів Університету вихованці Палацу культури: Кацуба Іван, Сербінчук Вероніка, Сливка Яринка, Русу Аліна та Таїсія Постернак.

Діти подарували нашим підопічним веселу і чудову концертну програму.

Висловлюємо щиру подяку керівництву Центрального палацу культури, працівникам та вихованцям за всебічну допомогу, вагомий вклад у розвиток справи милосердя, а також за надане приміщення для проведення нашого заходу.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кількість ...
Наступна новина: Надзвичайний і Повноважний ...

КОМЕНТАРІ