Основні характеристики Шкода Карок

Основні характеристики Шкода Карок

12.10.17 19:19 0 1792

18 травня 2017 року на спецзаході, що пройшов у Стокгольмі був представлений новий компактний кросовер (Шкода Карок) Skoda Karoq, покликаний змінити (Єті) Yeti. Так, після Roomster (Румстера), який покинув конвеєр 2 роки тому, настала черга і Єті. Одночасно з цим, КАРОК запозичив багато спільного від Сеат Атека (включаючи характеристики), кросовера, який вже кілька місяців збирається на одному підприємстві зі Шкода Карок і ділить єдину MQB-платформу (більше детально про кросовер Skoda Karoq читайте на сайті http://skoda-karoq24.ru). Дата початку продажів: в Європі - це жовтень 2017 року.

Особливих зусиль по видозміні КАРОК не проводилося: від АТЕКА майже без змін запозичили боковини, а бічні задні вікна зробили трохи більшими. Що стосується корми кросовера і його переду, то тут використаний стиль від Кодіак. Правда ціна Карок буде трохи вище ніж у Seat, проте це компенсується більш багатим оснащенням.

Розміри

Схожі і розміри Karoq: у нього аналогічна ширина, як і у АТЕКА, - тисячу вісімсот сорок один мм, а також колісна база (у повнопривідної багатоважільної модифікації вона становить дві тисячі шістсот тридцять мм, а у передньопривідною з напівзалежної підвіскою - дві тисячі шістсот тридцять вісім мм). Довжина КАРОК - на девятнадцять мм довша ніж Ateca (чотири тисячі триста вісімдесят два мм), а висота вища на чотири мм (одна тисяча шістсот п'ять мм). У порівнянні з Єті, дана модель трохи втратила в висоті, але стала трохи просторіша: довша на 16 см, ширша на 4,8 см, а також 6 см більша колісна база.

За характеристикам і місткістю КАРОК також перевершує АТЕК. Багажне відділення має об'єм 521 л, але варто скласти задній ряд сидінь, як воно збільшується до вражаючих 1630 літрів. Якщо ж взагалі прибрати задні сидіння, то об'єм багажника досягає 1810 літрів. Крім цього, Karoq може оснащуватися системою VarioFlex, відсутньою в АТЕК: при ній об'єм вантажного простору варіюється від 479 до 588 літрів за рахунок передбачених для задніх сидінь поздовжніх індивідуальних регулювань. Єті ж мав більш скромний багажник, що було його важливим недоліком: приблизно на 200 літрів менше, ніж у КАРОК.

Технічні характеристики

Концерн Фольцваген, традиційно, запропонував стандартну лінійка двигунів, куди входить 3 дизельних і 2 бензинові мотори. Останні - новий 150-сильний 1.5-літровий TSI, в якому використаний цикл Міллера і знайомий раніше 115-сильний літровий TSI. Набір дизельних силових агрегатів наступний: 2 дволітрових TDI (на 190 або 150 к.с.), а також 115-сильний 1.6-літровий TDI. Будь-який з доступних моторів може комплектуватися семиступінчастим DSG «роботом» серії DQ або шестиступінчастою "механікою" серії MQ. Початкові модифікації позбавлені можливості отримати повний привід і автоматичну трансмісію, але все це обов'язково присутнє в 190-сильному топовому дизелі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: ABB ACS880: Що це таке?
Наступна новина: Кредит безработным в Украине

КОМЕНТАРІ