Вступив у силу Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій»

Вступив у силу Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій»

13.10.17 13:39 0 537
У зв'язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» перерахунок пенсій для пенсіонерів Теребовлянського та Гусятинського районів з 01 жовтня 2017 року проведено в автоматизованому режимі. З 01 жовтня 2017 року пенсії осучаснюються з використанням показника середньої заробітної плати на рівні 3764,40 грн. Розмір прожиткового мінімуму та мінімальної пенсійної виплати з 01 жовтня становить 1452,00 грн.

Перерахунок пенсій проведено для 33609 пенсіонерів. Додаткові видатки на виплату пенсій склали 7,7 млн. грн. Виплату пенсій в жовтні буде здійснено за двома відомостями: за основною відомістю пенсіонери отримають пенсію в старому розмірі (без перерахунку), за додатковою відомістю отримають доплату відповідно після перерахунку. Відомості на виплату пенсій своєчасно передані центру поштового зв'язку та банківським установам.

Основним завданням Фонду є забезпечити виплату перерахованих пенсій у жовтні та провести активну інформаційно-роз'яснювальну роботу про зміни в пенсійному законодавстві, а поштовим відділенням та банківським установам - забезпечити своєчасну доставку пенсій до закінчення виплатного періоду.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Затверджені ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ