В Житомирській області регіональне замовлення на підготовку робітничих кадрів формуватиметься відповідно до потреб підприємств

В Житомирській області регіональне замовлення на підготовку робітничих кадрів формуватиметься відповідно до потреб підприємств

13.10.17 14:11 0 575
Регіональне замовлення на підготовку робітничих кадрів для професійно-технічних навчальних закладів області формуватиметься враховуючи потреби підприємств області.

Про це говорили 12 жовтня, на засіданні ради професійної освіти Житомирської області.

« існує невідповідність між обсягами підготовки та потребою кадрів на ринку праці. Тому розглядаючи пропозиції навчальних закладів, маємо, у першу чергу, врахувати реальну потребу підприємств області та сформувати обґрунтоване регіональне замовлення», – сказала Ольга Липовецька.

Крім цього, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Олексій Шатило наголосив, що департамент провів роботу з вивчення потреби у кадрах підприємств області і регіональне замовлення на 2018 рік буде формуватися виключно до цієї потреби.

Житомирська обдержадміністрація розпочала формувати пропозиції, які будуть надіслані до Міністерства освіти та науки України на погодження.

Довідково. Підготовку робітничих кадрів в області здійснює 24 ПТНЗ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Невидимі» герої УПА: ...

КОМЕНТАРІ