В Житомирській області вже у жовтні відкриють першу сучасну медіатеку у Хорошівському районі

В Житомирській області вже у жовтні відкриють першу сучасну медіатеку у Хорошівському районі

13.10.17 12:54 0 498
Шкільна бібліотека у Хорошівській гімназії вже майже переобладнана і у жовтні відбудеться відкриття першої сучасної медіатеки у районі. Завершуються роботи з реконструкції приміщень під медіатеки у Гришківецькій та Романівській гімназіях.

Про це повідомляє управління освіти і науки Житомирської області.

— «Облаштування сучасної медіатеки Хорошівської гімназії на стадії завершення – вже виконані всі електромонтажні та оздоблювальні роботи, встановлені меблі. Наразі завершуються роботи з реконструкції приміщень під медіатеки в Гришківецькій та Романівській гімназіях. На стадії розробки проекти з облаштування 7 медіатек у навчальних закладах області», – повідомляють в управлінні освіти.

Роботи зі створення бібліотек нового зразка у Житомирській області розпочато за ініціативи Дружини Президента Марини Порошенко. Проект медіатеки Перша Леді вручила голові ОДА Ігорю Гундичу після підписання меморандуму щодо впровадження інклюзивної освіти.

Вже успішно функціонує 5 медіатек у начальних закладах м. Житомир – ЗОШ № 6, 7, 28, міській гуманітарній гімназії № 23 та міському колегіумі. Вартість реалізації цих проектів склала 2 млн 725,6 тис. грн з міського бюджету.

У 7 навчальних закладах наразі розробляється проект медіатеки – у Липненській ЗОШ (Любарський район), Миропільсьскій гімназії (Романівський район), Радомишльській гімназії, Червоненській ЗОШ (Андрушівського району), Олевській гімназії, Черняхівській гімназії, Попільніняській гімназії №1. Також до кінця року у Новогуйвинській гімназії Житомирського району планують реалізувати проект швидкого результату (ООН) із влаштуванню інклюзивного простору в гімназії, що включає в себе медіатеку та ресурсну кімнату,

Ще у 3 медіатеках Овруцького, Ємільчинського та Попільнянського районів роботи з переобладнання розпочнуть після завершення загального ремонту на об'єктах ДФРР.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівники підприємств ...

КОМЕНТАРІ