У Чернівцях обговорять тенденції розвитку спортивної галузі,дитячо-юнацького спорту та презентують проект басейну ЗОШ №27

У Чернівцях обговорять тенденції розвитку спортивної галузі,дитячо-юнацького спорту та презентують проект басейну ЗОШ №27

13.10.17 11:55 0 765
Семінар «Спорт чи фізична культура: тенденції розвитку спортивної галузі» працюватиме 13-14 жовтня у Чернівцях для голів спортивних федерацій, батьків, тренерів, спортсменів, керівників та працівників фізкультурно-спортивних організацій, спортивних секцій, фітнес-центрів, вчителів фізичної культури, студентів.

Захід проходить в рамках цільової програми розвитку плавання у м. Чернівці з метою активації діяльності спортивних клубів, привернення уваги працівників спортивної галузі до нових перспектив і змін, які відбуваються в сфері спорту та фізичної культури, обговорення особливостей підготовки юних спортсменів в сучасних умовах, можливостей для розвитку спортивної інфраструктури.

До його проведення залучено лекторів, які мають практичний досвід участі у міжнародних, національних змаганнях з плавання,їх організації, підготовки спортсменів міжнародного рівня, правового супроводу господарської та професійної діяльності в сфері спорту, ведення судових справ і врегулювання конфліктів.

У семінарі беруть участь перший віце-президент Федерації плавання України Володимир Шумілін, генеральний секретар Федерації плавання України (2013-2015 рр.), президент Федерації спортивного права Україні Олександр Кошовий, кандидат біологічних наук, професор кафедри здоров'я та фізичного виховання Віктор Чижик, заслужений тренер України з плавання Ірина Лобановська.

Учасникам семінару та представникам ЗМІ буде презентовано вже готовий проект басейну ЗОШ №27.

Семінар завершиться відкритим кубком міста Чернівці з плавання серед юнаків та дівчат в клубі «Sport Life», в якому беруть участь 80 юних спортсменів з Чернівців, Львова, Вінниці, Хмельницького, Калуша та Снятина.

Довідково

Семінар «Спорт чи фізична культура: тенденції розвитку спортивної галузі» 13 жовтня працює у Чернівецькій міській раді ( сесійна зала). Презентація проекту басейну ЗОШ №27 відбудеться о 12.00. Запрошуються представники ЗМІ.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: В Житомирській області ігор ...

КОМЕНТАРІ