Лікування в Ізраїлі: Чому довіряють клініці Ассута?

Лікування в Ізраїлі: Чому довіряють клініці Ассута?

13.10.17 16:47 0 1011

Багато хто знає про те, що Ізраїль - це країна, яка лідирує за кількістю медичних туристів, а Ассута - одна з найбільш затребуваних ізраїльських клінік, де застосовуються унікальні методики діагностики та лікування. Більш детально про клініку можна прочитати на офіціному сайті Ассута.

Чому варто приїхати на лікування в клініку Ассута?

Лікування в цій ізраїльській клініці на сьогоднішній день є дуже популярним, сюди їдуть люди з усього світу, які страждають різними захворюваннями. Пов'язано це в першу чергу з тим, що фахівці Ассута демонструють дуже високі показники одужання навіть при таких важких захворюваннях, як рак. Позитивні результати лікування підтверджуються відгуками тисяч пацієнтів з усього світу.

Внесок лікарів клініки в боротьбу з раком - досить значний, багато спеціалістів ведуть також дослідницьку діяльність, розробляючи нові методики лікування онкологічних захворювань, результати яких досить багатообіцяючі. Кваліфікована медична допомога надається хворим з усього світу за досить прийнятними цінами.

Умови перебування в клініці максимально комфортні, персонал завжди готовий допомогти і відрізняється уважним і доброзичливим ставленням до пацієнта. Сучасна апаратура, якою обладнана клініка Ассута, дозволяє отримувати точні діагностичні дані, а також здійснювати найскладніші хірургічні втручання.

Підхід до лікування тут індивідуальний. В Ассута не прийнято лікувати захворювання і його симптоми, тут лікують конкретну людину з урахуванням особливостей її організму. Така стратегія обумовлює позитивні результати лікування навіть при запущених стадіях хвороб.

Чи дорого коштує лікування в Ассута?

Питання вартості лікування хвилює всіх хворих і для багатьох воно критично важливе. Медичний центр Ассута прагне до того, щоб ціни були якомога більш доступними. У той же час ефективне лікування передбачає застосування новітнього обладнання, якісних лікарських препаратів, а також залучення висококваліфікованих фахівців, що не може коштувати дуже дешево.

Однак, варто відзначити, що лікування в Ассута обійдеться істотно дешевше, ніж в медичних центрах аналогічного рівня в США і європейських країн. В Ізраїлі найдоступніші в світі ціни на медичні послуги високої якості. Різниця у вартості одних і тих же процедур становить від 15 до 30 % з клініками Європи, і від 30 до 50% з медичними установами Америки.

В Ассута вартість діагностики та лікування розраховується індивідуально. Остаточна ціна залежить від:

  • необхідних діагностичних процедур;
  • методів лікування;
  • тяжкості захворювання;
  • кваліфікації лікаря;
  • тривалості перебування в клініці та інших факторів.

Крім того, вартість лікування буде залежати від того, чи звертався чоловік в фірму, яка надає послуги з медичного туризму, або вирішив відправиться на лікування до Ізраїлю без посередників. У другому випадку лікування обійдеться дешевше, але його організація може зайняти багато зусиль і часу, який часто має вирішальне значення при серйозних захворюваннях.

Особливості лікування в Ізраїлі

Медичні центри Ізраїлю мають все необхідне обладнання для якісної діагностики та дієвого лікування, в тому числі інноваційне. Тут щодня застосовуються унікальні методики хірургічного та консервативного лікування, а також дієві реабілітаційні програми.

Ізраїльські хірурги виконують операції високої складності, часто такі, яким немає аналогів (на головному і спинному мозку, хребті, серці). Перевага віддається лапароскопічним малоінвазивним методикам, які набагато менш травматичні, ніж традиційні операції. При лапароскопічному втручанні ризик ускладнень зведений до мінімуму, а реабілітаційний період проходить швидко і практично безболісно.

Виконуються лапароскопічні операції за допомогою спеціальних ендоскопічних інструментів. Всі маніпуляції проводяться через маленькі надрізи під контролем комп'ютера. Ефективність такої делікатної операції не поступається порожнинній, в той же час надає набагато менший стрес на організм піціента.

В Ізраїлі також використовують передові методики радіохірургії. Техніки з застосуванням Кібер-ножа і Гамма-ножа незамінні в:

  • нейрохірургії;
  • видаленні пухлин головного мозку;
  • лікуванні метастатичного раку.

Висока точність і низька травматичність цих методик мінімізує ймовірність ускладнень, яка досить висока при втручаннях на мозку.

Стоматологи ізраїльських клінік застосовують інноваційні методики протезування та імплантації зубів, яким немає аналогів. Лікування зубів абсолютно безболісне завдяки використанню сучасних анестетиків, дуже ефективних, але в той же час - безпечних. При необхідності застосовується загальний наркоз.

Існують також дитячі та неонатальні клініки і відділення, де дітей обстежують і лікують профільні фахівці. В діагностиці та лікуванні дітей застосовують найбільш безпечні і щадні методики. Сучасне діагностичне обладнання дає можливість поставити точний діагноз на всіх стадіях захворювання. У клініках Ізраїлю можлива не тільки діагностика новонароджених, але також і внутрішньоутробне обстеження плода з метою раннього виявлення патологій.

Перебування в ізраїльських клініках відрізняється комфортними умовами. Пацієнтів радує доброзичливість персоналу та індивідуальний підхід докторів до лікування. Є можливість вибору умов проживання і харчування в медичному центрі на індивідуальній основі.

Крім того, у клініці Ассута працюють фахівці, які надають психологічну допомогу тяжкохворим, а також їх близьким. Адже важливо не тільки подолати хворобу на фізичному рівні, але й відновити душевну рівновагу пацієнта. Це допомагає підвищити ефективність лікування, так як результат багато в чому залежить від настрою самого паціента і його бажання впоратися з хворобою.

Все це робить Ізраїль привабливим для людей, які потребують якісного лікування з гарантією позитивних змін. Крім того, кліматичні умови країни самі по собі є оздоровлюючим фактором і активно використовуються в лікуванні деяких захворювань.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Історія Московського ...
Наступна новина: Як вибрати уггі і з чим їх ...

КОМЕНТАРІ