Як вибрати уггі і з чим їх носити?

Як вибрати уггі і з чим їх носити?

14.10.17 02:17 0 1531

Питанням, як вибрати уггі, задаються багато модниць і модників, які цінують не тільки стиль, а й зручність. У магазинах досить багато моделей цього здавалося б простого і лаконічного взуття. Не всі вони заслуговують на увагу в конкретному сезоні і не всі варті того, щоб витрачати на них ваш час і гроші. Далі, ми розповімо про те якими мають бути справжні уггі.

Щоб знати, як вибрати уггі, слід пам'ятати, що фірмове взуття UGG Australia виготовляється виключно з натуральної овчиної шкури! Овчина не тягнеться, має густе і тепле хутро.

Оригінальні уггі мають кілька видів покриттів. Далі розглянемо кожне з них:

  • "Замша". Воно має таку назву тому, що овчина шкура оброблена спеціальними щітками і нагадує замшу. В принципі воно ні чим не відрізняється від замші і з точки зору догляду за взуттям;
  • "Обливне". Тут вже овчину шкуру обробляють спеціальним хімічним розчином, що дозволяє цьому покриттю бути більш зносо- і водостійким. На вигляд нагадує шкіру - така ж гладенька. Але це просочена овчина шкура, і вона м'якша за натуральну шкіру;
  • "Bomber". Тут примудрилися даремно познущатися над овчиною, що дозволило отримати досить щільне покриття, яке нагадує "щільну шкіру". Мабуть це найщільніше покриття з усіх.

Підошва уггі виготовляється з високоякісного каучуку, розрахованого на те, що ви будете носити взуття кілька сезонів і не завжди ходити в ньому по рівних дорогах і асфальту.

Багатьох людей цікавляться питанням: "З чим же носити уггі?". Жіночі, чоловічі та дитячі уггівідноситься до стилю "Casual", а тому і носити її потрібно з повсякденними речами. Джинси, спортивні штани, легінси - все це відмінно поєднується з таким зручним, стильним взуттям, як уггі.

Для уггі краще вибирати завужені брюки, які буде легко заправити в них. Не поєднуються уггі хіба що з вечірніми нарядами. Головне, вибрати модель, в якій ви будете почувати себе комфортно, адже це взуття створене для того, щоб дарувати зручність!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Відомий чернівецький ...

КОМЕНТАРІ