Чернівці: Учасники АТО зустрілися з учнями у рамках інформаційно-патріотичного заходу

Чернівці: Учасники АТО зустрілися з учнями у рамках інформаційно-патріотичного заходу

14.10.17 08:39 0 732
Напередодні дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України в бібліотеці-філії №4 ЦБС м. Чернівців в рамках інформаційно-патріотичного заходу «Героям слава – кажемо по праву, бо дух козацький в серці не погас» презентували книжкову виставку «Під покровом Пресвятої Богородиці».

Тоді ж відбулася зустріч–діалог читачів бібліотеки – учнів 8-Б класу ЗОШ №30 (кер. Тетяна Кицелюк) та студентів училища мистецтв спеціальності «Бібліотечна справа» (кер. Катерина Ксьондзик) з учасником Майдану, добровольцем АТО, волонтером Миколою Вишневським та учасником бойових дій, волонтером Андрієм Пуздряком. Вони розповіли присутнім про те, як потрапили на війну, про свою військову спеціальність і бойові будні, про щоденний побут, турботу волонтерів.

На зустрічі Микола Вишневський презентував свою книгу «Служба спеціального призначення». Студенти та учні привітали поетичними рядками гостей з наступаючими святами і передали в зону АТО листівки з побажаннями та солодкі дарунки для захисників Вітчизни.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ