Власники літніх торгівельних майданчиків у Чернівцях мають демонтувати їх до 1 листопада

Власники літніх торгівельних майданчиків у Чернівцях мають демонтувати їх до 1 листопада

14.10.17 09:48 0 574
Інспекція з благоустрою при виконавчому комітеті міської ради просить підприємців в термін до 1 листопада демонтувати літні торгівельні майданчики. В іншому випадку, після 10 листопада, Інспекція буде змушена вживати заходи адміністративного впливу.

Вони передбачені ст. 152 КУпАП до відповідальних осіб та підприємців, які не демонтували літні торгівельні майданчики у встановлений термін.

На виконання п.1.16 Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення літніх торгових майданчиків і тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Чернівців, затвердженого рішенням Чернівецької міської VІI скликання 04.02.2016 № 95 «Про внесення змін до Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення літніх торгових майданчиків і тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Чернівців, затвердженого рішенням міської ради VI скликання від 29.12.2014р. №1475».

Пунктом 1.16. вищезазначеного положення передбачено наступне:

«Літній торговий майданчик – тимчасова, збірно-розбірна конструкція з навісом або без нього, що виготовляється з полегшених матеріалів, основними складовими якої є вуличні меблі (лавки, столи, стільці), використовується як приналежна річ для здійснення комерційної діяльності та розміщується в теплий період року з 01 березня до 01 листопада безпосередньо біля об'єкта сфери торгівлі (послуг) який забезпечений санітарно-побутовими умовами для дотримання правил особистої гігієни з наявним (доступним) санітарним вузлом.»

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На Волині судитимуть ...

КОМЕНТАРІ