В Житомирській області у Бердичівському районі відновили 35 будинків одиноких літніх людей,що постраждали від граду.

В Житомирській області у Бердичівському районі відновили 35 будинків одиноких літніх людей,що постраждали від граду.

14.10.17 09:28 0 547
У Бердичівському районі та місті бригади робітників відновили 35 будинків одиноким літнім людям. Залишився ще 1 будинок, який через дощі ще не перекрили, планують завершити до кінця дня.

Про це повідомив директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Юрій Прокопець 13 жовтня.

— «Робітники вже майже закінчили перекриття дахів у будинках одиноких літніх людей – станом на 13 жовтня відновили 35 осель. Ще залишився 1 будинок у Скраглівці, де через дощ та вітер не вдалось перекрити дах. Проте вже погодні умови дозволяють це зробити і до кінця дня плануємо завершити роботу. І всі будинки підопічних територіальних центрів будуть відновлені», – зазначив Юрій Прокопець.

Робітники замінили покрівлю на 10 будинках у Гришківцях, 9 – у Скраглівці, 2 – у Райках та 14 – у Бердичеві. На заміну шиферу одиноким літнім людям пішло 1026 листів з обласного резерву та ще 23 листи з допомоги від районів.

За словами Юрія Прокопця, завдяки підприємцям Житомирщини для відновлення будинків багатодітних родин, осіб з інвалідністю та учасникам АТО направлено ще 3100 листів шиферу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державні реєстратори ...
Наступна новина: Власники літніх ...

КОМЕНТАРІ