КП «Будинок книги» очолила відома в Чернігові волонтерка та громадська активістка

КП «Будинок книги» очолила відома в Чернігові волонтерка та громадська активістка

14.10.17 09:21 0 632
На цьому тижні комунальне підприємство «Будинок книги» Чернігівської міської ради очолив новий керівник - відома в Чернігові волонтерка та громадська активістка Тетяна Корма. До своїх обов'язків директор приступила 11 жовтня.

До цього вона 10 років працювала в комерційній сфері. Коментуючи своє призначення журналістам, новий директор розповіла, що в майбутньому бачить тільки позитивну перспективу розвитку книжкового магазину, має багато цікавих ідей, щоб зробити «Будинок книги» більш комфортним для чернігівців, а також готова до позитивних змін.

Магазин «Будинок книги» здійснює роздрібну торгівлю книжковою та іншою друкованою продукцією, канцтоварами, продукцією для дитячої творчості, іграми, іграшками та сувенірами, а також оптову торгівлю навчальною літературою. Асортимент продукції налічує 25 тисяч найменувань, а кількість покупців коливається від 200 до 400 осіб за день.

Заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако під час представлення колективу нового керівника зазначив:

- Це один із небагатьох прикладів в Україні, можливо навіть єдиний, коли комунальне підприємство займається продажем книг. Важливо, що останні кілька років закрилося багато великих книжкових магазинів і наш "Будинок книги" – один із найбільших по площі, по асортименту. Він має і дитячу, і наукову, і класичну літературу українською мовою.*/blockquote

*/blockquote

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА «Новий Чернігів»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Державні реєстратори ...

КОМЕНТАРІ